Patmos
Matkusta suoraan Agios Kyrikos lautta
Agios Kyrikos
Katso hinnat

Miten päästä Patmos Agios Kyrikos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Patmos Agios Kyrikos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Patmos Agios Kyrikos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Patmos Agios Kyrikos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Patmos Agios Kyrikos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Patmos Agios Kyrikos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Patmos Agios Kyrikos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Patmos Agios Kyrikos lauttatietoa

Lähtösatama
Patmos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Patmos Agios Kyrikos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Patmos Agios Kyrikos, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 110 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Patmos - Agios Kyrikos, on 52 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Patmos - Agios Kyrikos on 1 tuntia 20 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia saapua Agios Kyrikos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Kyrikos 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Patmos satamasta klo 01:10. Viimeinen laiva Agios Kyrikos lähtee Patmos satamasta klo 18:35.

Keskimääräinen hinta Patmos - Agios Kyrikos-lauttaristeilylle.
52 €
Lauttojen hintaluokka Patmos Agios Kyrikos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 110 €
Keskimääräinen ylitysaika Patmos - Agios Kyrikos
1 tuntia 20 min
Ensimmäisen Agios Kyrikos menevän lautan lähtöaika
01:10
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Kyrikos
18:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
03:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
20:10

Miksi ottaa lautta Patmos Agios Kyrikos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Patmos Agios Kyrikos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Kyrikos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Patmos Agios Kyrikos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Patmos ja Agios Kyrikos väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Agios Kyrikos saapumiseen asti. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Patmos Agios Kyrikos perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Patmos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Agios Kyrikos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Patmos ja Agios Kyrikos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Patmos ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana voit käydä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Agios Kyrikos täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Patmos ja Agios Kyrikos välillä?

Jos haluat matkustaa Patmos ja Agios Kyrikos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Patmos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Patmos-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Patmos ja Agios Kyrikos välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Patmos Agios Kyrikos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
55 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Patmos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Patmos-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Patmos ja Agios Kyrikos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Patmos Agios Kyrikos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 40 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
1 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Patmos? Mihin laivat saapuvat Agios Kyrikos?

Lähtösatama Patmos

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Agios Kyrikos seuraavista Patmos satamista:

Patmos
Kartta

Saapumissatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Agios Kyrikos seuraavista satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Patmos Agios Kyrikos, Patmos ja Agios Kyrikos välisen 41 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Patmos ja Agios Kyrikos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Patmos ja Agios Kyrikos välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Patmos-Agios Kyrikos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Patmos ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana matkustat 41 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Patmos Agios Kyrikos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 110 €. Havaitsemamme keskihinta oli 52 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Patmos klo 01:10 kohti Agios Kyrikos.

Viimeinen lautta Agios Kyrikos lähtee Patmos yleensä klo 18:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika