Suositeltu reitti
Patmos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Patmos
Matkusta lautta Mykonos
Mykonos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Patmos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Patmos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Patmos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Patmos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Patmos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Patmos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Patmos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Patmos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Patmos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
126 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Patmos Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Patmos Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 49 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 256 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Patmos - Syros, on 152 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Patmos - Syros on 3 tuntia 56 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 56 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 3 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Patmos satamasta klo 23:55. Viimeinen laiva Syros lähtee Patmos satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Patmos - Syros-lauttaristeilylle.
152 €
Lauttojen hintaluokka Patmos Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
49 € - 256 €
Keskimääräinen ylitysaika Patmos - Syros
3 tuntia 56 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
23:55
Viimeisen lautan lähtöaika Syros
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
03:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
03:55

Miksi ottaa lautta Patmos Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Patmos Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Patmos Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Patmos ja Syros välisen matkan aikana voit käydä Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Patmos Syros lauttamatka on päinvastainen! Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Syros täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Patmos satamasta Syros, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Patmos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Patmos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Patmos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Patmos-Syros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Patmos-Syros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Patmos ja Syros välillä. Blue Star Ferries liikennöi Patmos Syros 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 10 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
4 tuntia 10 min
3 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Patmos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Patmos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Patmos ja Syros välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Patmos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Patmos

Blue Star Ferries tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Syros seuraavista Patmos satamista:

Patmos
Kartta

Saapumissatama Syros

Hellenic Seaways tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Patmos Syros.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Patmos Syros, Patmos ja Syros välisen 126 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Patmos ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Patmos ja Syros välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Patmos-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways.

Patmos ja Syros välisen matkan aikana matkustat 126 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Patmos Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 49 € - 256 €. Havaitsemamme keskihinta oli 152 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Patmos klo 23:55 kohti Syros.

Viimeinen lautta Syros lähtee Patmos yleensä klo 23:59.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika