Suositeltu reitti
Patras
Matkusta suoraan Ancona lautta
Ancona
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Patras
Matkusta lautta Korfu
Korfu
Matkusta lautta Ancona
Ancona
Katso hinnat
Patras
Matkusta lautta Brindisi
Brindisi
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Ancona
Ancona
Katso hinnat

Miten päästä Patras Ancona lautalla ?

Etsitkö täydellistä Patras Ancona lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Patras Ancona on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Patras Ancona voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Patras Ancona -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines tai Grimaldi Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Patras Ancona -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Minoan Lines tai Superfast Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Patras Ancona sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Patras Ancona lauttatietoa

Lähtösatama
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Saapumissatama
Ancona
Italia
Marches
Etäisyys
911 km
Lauttayhtiöt
Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
22 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Patras Ancona: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Patras Ancona, lippujen hinnat vaihtelevat 91 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 378 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Patras - Ancona, on 210 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Patras - Ancona on 19 tuntia 33 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 21 tuntia 30 min saapua Ancona, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ancona . Ensimmäinen lautta lähtee Patras satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Ancona lähtee Patras satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Patras - Ancona-lauttaristeilylle.
210 €
Lauttojen hintaluokka Patras Ancona (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
91 € - 378 €
Keskimääräinen ylitysaika Patras - Ancona
19 tuntia 33 min
Ensimmäisen Ancona menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Ancona
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ancona
11:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ancona
16:30

Miksi ottaa lautta Patras Ancona?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Patras Ancona kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ancona. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Patras Ancona on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Patras Ancona valmiina auttamaan sinua. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Patras Ancona täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Ancona saapuessasi.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Patras ja Ancona välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Patras, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Patras ja Ancona välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Patras ja Ancona välillä?

Jos haluat matkustaa Patras ja Ancona välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Minoan Lines tai Superfast Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Minoan Lines Patras Ancona
Minoan Lines
Minoan Lines on vuonna 1972 perustettu kreikkalainen varustamo, joka tarjoaa matkustajaliikennettä Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Patras-Ancona -hintoja ja varata Minoan Linesin lipun Patras ja Ancona välillä. Minoan Lines liikennöi Patras Ancona 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 22 tuntia. Lisätietoja Minoan Linesistä
22 tuntia
4 ylitystä viikossa
Superfast Ferries Patras Ancona
Superfast Ferries
Superfast Ferries on vuonna 1993 perustettu kreikkalainen yhtiö, joka tarjoaa meriyhteyksiä Kreikan ja Italian välillä. Vivanodalla voit vertailla Patras-Ancona -hintoja ja varata Superfast Ferriesin lipun Patras ja Ancona välillä. Lisätietoja Superfast Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Patras? Mihin laivat saapuvat Ancona?

Lähtösatama Patras

Minoan Lines tai Superfast Ferries lautat lähtevät Ancona seuraavista Patras satamista:

Patras Terminal Ferry Sud
Kartta

Saapumissatama Ancona

Superfast Ferries tai Minoan Lines alukset saapuvat Ancona seuraavista satamista:

Ancona Molo Santa Maria
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Patras Ancona, Patras ja Ancona välisen 911 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 22 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Patras ja Ancona välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Minoan Lines ja Superfast Ferries). Tällä hetkellä Patras ja Ancona välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Patras-Ancona liikennöi 2 lauttayhtiötä: Minoan Lines ja Superfast Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Superfast Ferries, Minoan Lines, ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines.

Patras ja Ancona välisen matkan aikana matkustat 911 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Patras Ancona, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 91 € - 378 €. Havaitsemamme keskihinta oli 210 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Patras klo 14:30 kohti Ancona.

Viimeinen lautta Ancona lähtee Patras yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika