Peschici
Matkusta suoraan San Domino lautta
San Domino
Katso hinnat

Miten päästä Peschici San Domino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Peschici San Domino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Peschici San Domino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Peschici San Domino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Peschici San Domino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Gruppo Armatori Garganici, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Peschici San Domino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Gruppo Armatori Garganici laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Peschici San Domino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Peschici San Domino lauttatietoa

Lähtösatama
Peschici
Italia
Apulia
Saapumissatama
San Domino
Italia
Apulia
Etäisyys
47 km
Lauttayhtiöt
Gruppo Armatori Garganici
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Peschici San Domino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Peschici San Domino, lippujen hinnat vaihtelevat 24 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 26 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Peschici - San Domino, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Peschici - San Domino on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua San Domino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat San Domino 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Peschici satamasta klo 08:50. Viimeinen laiva San Domino lähtee Peschici satamasta klo 09:00.

Keskimääräinen hinta Peschici - San Domino-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Peschici San Domino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
24 € - 26 €
Keskimääräinen ylitysaika Peschici - San Domino
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen San Domino menevän lautan lähtöaika
08:50
Viimeisen lautan lähtöaika San Domino
09:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
10:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen San Domino
10:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Peschici ja San Domino välillä?

Jos haluat matkustaa Peschici ja San Domino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Gruppo Armatori Garganici, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Gruppo Armatori Garganici Peschici San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Peschici ja San Domino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Peschici-San Domino -hintoja ja varata Gruppo Armatori Garganiciin lipun Peschici ja San Domino välillä. Lisätietoja Gruppo Armatori Garganiciistä

Mistä lähtevät lautat Peschici? Mihin laivat saapuvat San Domino?

Lähtösatama Peschici

Gruppo Armatori Garganici lautat lähtevät San Domino seuraavista Peschici satamista:

Peschici
Kartta

Saapumissatama San Domino

Gruppo Armatori Garganici alukset saapuvat San Domino seuraavista satamista:

Parco Nazionale del Gargano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika