Pianosa
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Pianosa Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Pianosa Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Pianosa Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Pianosa Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Pianosa Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Pianosa Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Pianosa Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Pianosa Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Pianosa
Italia
Toscana
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
53 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Pianosa Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Pianosa Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 22 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 23 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Pianosa - Piombino, on 23 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Pianosa - Piombino on 3 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 10 min saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Pianosa satamasta klo 14:10.

Keskimääräinen hinta Pianosa - Piombino-lauttaristeilylle.
23 €
Lauttojen hintaluokka Pianosa Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
22 € - 23 €
Keskimääräinen ylitysaika Pianosa - Piombino
3 tuntia 5 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
14:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
17:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
17:20

Mitkä yhtiöt liikennöivät Pianosa ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Pianosa ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Pianosa Piombino
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Pianosa-Piombino -hintoja ja varata Toremarin lipun Pianosa ja Piombino välillä. Toremar liikennöi Pianosa Piombino 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia. Lisätietoja Toremaristä
3 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Pianosa? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Pianosa

Toremar lautat lähtevät Piombino seuraavista Pianosa satamista:

Pianosa
Kartta

Saapumissatama Piombino

Toremar alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika