Pianosa
Matkusta suoraan Rio Marina lautta
Rio Marina
Katso hinnat

Miten päästä Pianosa Rio Marina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Pianosa Rio Marina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Pianosa Rio Marina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Pianosa Rio Marina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Pianosa Rio Marina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Pianosa Rio Marina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Pianosa Rio Marina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Pianosa Rio Marina lauttatietoa

Lähtösatama
Pianosa
Italia
Toscana
Saapumissatama
Rio Marina
Italia
Toscana
Etäisyys
38 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Pianosa Rio Marina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Pianosa Rio Marina, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 17 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Pianosa - Rio Marina, on 17 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Pianosa - Rio Marina on 1 tuntia 50 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 50 min saapua Rio Marina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rio Marina 1 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Pianosa satamasta klo 14:10.

Keskimääräinen hinta Pianosa - Rio Marina-lauttaristeilylle.
17 €
Lauttojen hintaluokka Pianosa Rio Marina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 17 €
Keskimääräinen ylitysaika Pianosa - Rio Marina
1 tuntia 50 min
Ensimmäisen Rio Marina menevän lautan lähtöaika
14:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rio Marina
16:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Pianosa ja Rio Marina välillä?

Jos haluat matkustaa Pianosa ja Rio Marina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Pianosa Rio Marina
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Pianosa-Rio Marina -hintoja ja varata Toremarin lipun Pianosa ja Rio Marina välillä. Toremar liikennöi Pianosa Rio Marina 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Toremaristä
1 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Pianosa? Mihin laivat saapuvat Rio Marina?

Lähtösatama Pianosa

Toremar lautat lähtevät Rio Marina seuraavista Pianosa satamista:

Pianosa
Kartta

Saapumissatama Rio Marina

Toremar alukset saapuvat Rio Marina seuraavista satamista:

Rio Marina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika