Suositeltu reitti
Pigadia
Matkusta suoraan Anafi lautta
Anafi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Pigadia
Matkusta lautta Diafani
Diafani
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat
Pigadia
Matkusta lautta Santorini
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat

Miten päästä Pigadia Anafi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Pigadia Anafi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Pigadia Anafi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Pigadia Anafi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Pigadia Anafi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Pigadia Anafi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Pigadia Anafi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Pigadia Anafi lauttatietoa

Lähtösatama
Pigadia
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
160 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Pigadia Anafi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Pigadia Anafi, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 162 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Pigadia - Anafi, on 89 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Pigadia - Anafi on 6 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 20 min saapua Anafi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Anafi 5 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Pigadia satamasta klo 20:15. Viimeinen laiva Anafi lähtee Pigadia satamasta klo 22:15.

Keskimääräinen hinta Pigadia - Anafi-lauttaristeilylle.
89 €
Lauttojen hintaluokka Pigadia Anafi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 162 €
Keskimääräinen ylitysaika Pigadia - Anafi
6 tuntia 18 min
Ensimmäisen Anafi menevän lautan lähtöaika
20:15
Viimeisen lautan lähtöaika Anafi
22:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
01:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
05:35

Miksi ottaa lautta Pigadia Anafi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Pigadia Anafi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Anafi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Pigadia Anafi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Pigadia satamasta Anafi, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Pigadia Anafi täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Anafi poistuaksesi laivalta.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Pigadia voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä ANEK Lines tai Blue Star Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Anafi täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Pigadia ja Anafi välillä?

Jos haluat matkustaa Pigadia ja Anafi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Pigadia Anafi
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Pigadia-Anafi-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Pigadia-Anafi -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Pigadia ja Anafi välillä. ANEK Lines liikennöi Pigadia Anafi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 40 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
6 tuntia 40 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Pigadia Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Pigadia-Anafi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Pigadia-Anafi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Pigadia ja Anafi välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Pigadia? Mihin laivat saapuvat Anafi?

Lähtösatama Pigadia

ANEK Lines tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Anafi seuraavista Pigadia satamista:

Karpathos
Kartta

Saapumissatama Anafi

Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Anafi seuraavista satamista:

Anafi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Pigadia Anafi, Pigadia ja Anafi välisen 160 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Pigadia ja Anafi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Pigadia ja Anafi välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Pigadia-Anafi liikennöi 2 lauttayhtiötä: ANEK Lines ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Pigadia ja Anafi välisen matkan aikana matkustat 160 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Pigadia Anafi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 162 €. Havaitsemamme keskihinta oli 89 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Pigadia klo 20:15 kohti Anafi.

Viimeinen lautta Anafi lähtee Pigadia yleensä klo 22:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika