Piombino
Matkusta suoraan Pianosa lautta
Pianosa
Katso hinnat

Miten päästä Piombino Pianosa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Piombino Pianosa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Piombino Pianosa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Piombino Pianosa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Piombino Pianosa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Piombino Pianosa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Piombino Pianosa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Piombino Pianosa lauttatietoa

Lähtösatama
Piombino
Italia
Toscana
Saapumissatama
Pianosa
Italia
Toscana
Etäisyys
53 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Piombino Pianosa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Piombino Pianosa, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 34 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Piombino - Pianosa, on 33 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Piombino - Pianosa on 2 tuntia 50 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 50 min saapua Pianosa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Pianosa 2 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Piombino satamasta klo 08:20.

Keskimääräinen hinta Piombino - Pianosa-lauttaristeilylle.
33 €
Lauttojen hintaluokka Piombino Pianosa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 34 €
Keskimääräinen ylitysaika Piombino - Pianosa
2 tuntia 50 min
Ensimmäisen Pianosa menevän lautan lähtöaika
08:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Pianosa
11:10

Mitkä yhtiöt liikennöivät Piombino ja Pianosa välillä?

Jos haluat matkustaa Piombino ja Pianosa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Piombino Pianosa
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Piombino-Pianosa -hintoja ja varata Toremarin lipun Piombino ja Pianosa välillä. Toremar liikennöi Piombino Pianosa 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Toremaristä
2 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Piombino? Mihin laivat saapuvat Pianosa?

Lähtösatama Piombino

Toremar lautat lähtevät Pianosa seuraavista Piombino satamista:

Piombino
Kartta

Saapumissatama Pianosa

Toremar alukset saapuvat Pianosa seuraavista satamista:

Pianosa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika