Piombino
Matkusta suoraan Portoferraio lautta
Portoferraio
Katso hinnat

Miten päästä Piombino Portoferraio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Piombino Portoferraio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Piombino Portoferraio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Piombino Portoferraio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Piombino Portoferraio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Piombino Portoferraio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Piombino Portoferraio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Piombino Portoferraio lauttatietoa

Lähtösatama
Piombino
Italia
Toscana
Saapumissatama
Portoferraio
Italia
Toscana
Etäisyys
21 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Ylitysten tiheys
43 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Piombino Portoferraio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Piombino Portoferraio, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 126 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Piombino - Portoferraio, on 51 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Piombino - Portoferraio on 55 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Portoferraio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Portoferraio 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Piombino satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Portoferraio lähtee Piombino satamasta klo 18:10.

Keskimääräinen hinta Piombino - Portoferraio-lauttaristeilylle.
51 €
Lauttojen hintaluokka Piombino Portoferraio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 126 €
Keskimääräinen ylitysaika Piombino - Portoferraio
55 min
Ensimmäisen Portoferraio menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Portoferraio
18:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Portoferraio
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Portoferraio
18:55

Miksi ottaa lautta Piombino Portoferraio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Piombino Portoferraio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Portoferraio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Piombino Portoferraio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy lautalla Piombino ja Portoferraio välisen 21 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Piombino-Portoferraio risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy lauttaan Piombino, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Portoferraio. Kannattaa kuitenkin kysyä Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Piombino Portoferraio täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Portoferraio poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Piombino ja Portoferraio välillä?

Jos haluat matkustaa Piombino ja Portoferraio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Piombino-Portoferraio -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Piombino ja Portoferraio välillä. Corsica Ferries liikennöi Piombino Portoferraio 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
40 min
5 ylitystä päivässä
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Piombino Portoferraio ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Piombino-Portoferraio -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Piombino ja Portoferraio välillä. Moby Lines liikennöi Piombino Portoferraio 12 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Moby Linesistä
1 tuntia
12 ylitystä päivässä
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Piombino-Portoferraio -hintoja ja varata Toremarin lipun Piombino ja Portoferraio välillä. Toremar liikennöi Piombino Portoferraio 21 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Toremaristä
40 min
21 ylitystä päivässä
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Blu Navy harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Piombino ja Portoferraio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Piombino-Portoferraio -hintoja ja varata Blu Navyin lipun Piombino ja Portoferraio välillä. Blu Navy liikennöi Piombino Portoferraio 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blu Navyistä
1 tuntia
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Piombino? Mihin laivat saapuvat Portoferraio?

Lähtösatama Piombino

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy lautat lähtevät Portoferraio seuraavista Piombino satamista:

Piombino
Kartta

Saapumissatama Portoferraio

Blu Navy, Toremar, Moby Lines tai Corsica Ferries alukset saapuvat Portoferraio seuraavista satamista:

Portoferraio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Piombino Portoferraio, Piombino ja Portoferraio välisen 21 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Piombino ja Portoferraio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ja Blu Navy). Tällä hetkellä Piombino ja Portoferraio välillä on 43 ylitystä päivässä.

Reitillä Piombino-Portoferraio liikennöi 4 lauttayhtiötä: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ja Blu Navy.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Vertaa ennen varausta Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Piombino Portoferraio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Piombino ja Portoferraio välisen matkan aikana matkustat 21 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Piombino Portoferraio, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 126 €. Havaitsemamme keskihinta oli 51 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Piombino klo 06:15 kohti Portoferraio.

Viimeinen lautta Portoferraio lähtee Piombino yleensä klo 18:10.

Millainen on Piombino ja Portoferraio välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Piombino ja Portoferraio välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Piombino ja laivasta poistumisesta Portoferraio. Löydät myös käytännön tietoa Piombino ja Portoferraio.

Laivaan nousu Piombino

Ennen kuin Piombino Portoferraio -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Piombino satamassa / Piombino lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Piombino ja Portoferraio väliselle reitille. / Etsi Piombino lauttaterminaalissa Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Portoferraio menevään lauttaan nouseminen / Varo Piombino lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Piombino ja Portoferraio välinen risteily: laivalla...

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Portoferraio on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Portoferraio:

  • Portoferraio satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Portoferraio satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Piombino Portoferraio mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Portoferraio.
  • Laivalta poistuminen ja Portoferraio tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Portoferraio läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Portoferraio on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika