Piran
Matkusta suoraan Rovinj lautta
Rovinj
Katso hinnat

Miten päästä Piran Rovinj lautalla ?

Etsitkö täydellistä Piran Rovinj lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Piran Rovinj on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Piran Rovinj voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Piran Rovinj -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Trieste Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Piran Rovinj -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trieste Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Piran Rovinj sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Piran Rovinj lauttatietoa

Lähtösatama
Piran
Slovenia
Saapumissatama
Rovinj
Kroatia
Istria
Etäisyys
50 km
Lauttayhtiöt
Trieste Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Piran ja Rovinj välillä?

Jos haluat matkustaa Piran ja Rovinj välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trieste Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trieste Lines Piran Rovinj
Trieste Lines
Trieste Lines perustettiin vuonna 2015, ja sen toimipaikka on Italiassa. Se tarjoaa Italian ja Kroatian välisiä risteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Piran-Rovinj -hintoja ja varata Trieste Linesin lipun Piran ja Rovinj välillä. Lisätietoja Trieste Linesistä

Mistä lähtevät lautat Piran? Mihin laivat saapuvat Rovinj?

Lähtösatama Piran

Trieste Lines lautat lähtevät Rovinj seuraavista Piran satamista:

Piran
Kartta

Saapumissatama Rovinj

Trieste Lines alukset saapuvat Rovinj seuraavista satamista:

Rovinj
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika