Playa Blanca
Matkusta suoraan Corralejo lautta
Corralejo
Katso hinnat

Miten päästä Playa Blanca Corralejo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Playa Blanca Corralejo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Playa Blanca Corralejo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Playa Blanca Corralejo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Playa Blanca Corralejo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Playa Blanca Corralejo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Playa Blanca Corralejo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Playa Blanca Corralejo lauttatietoa

Lähtösatama
Playa Blanca
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Corralejo
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Ylitysten tiheys
20 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Playa Blanca Corralejo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Playa Blanca Corralejo, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 74 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Playa Blanca - Corralejo, on 39 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Playa Blanca - Corralejo on 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Corralejo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Corralejo 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Playa Blanca satamasta klo 06:50. Viimeinen laiva Corralejo lähtee Playa Blanca satamasta klo 14:55.

Keskimääräinen hinta Playa Blanca - Corralejo-lauttaristeilylle.
39 €
Lauttojen hintaluokka Playa Blanca Corralejo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 74 €
Keskimääräinen ylitysaika Playa Blanca - Corralejo
29 min
Ensimmäisen Corralejo menevän lautan lähtöaika
06:50
Viimeisen lautan lähtöaika Corralejo
14:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Corralejo
07:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Corralejo
15:20

Miksi ottaa lautta Playa Blanca Corralejo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Playa Blanca Corralejo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Corralejo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Playa Blanca Corralejo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Playa Blanca ja Corralejo välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Playa Blanca ja Corralejo välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Playa Blanca Corralejo laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Corralejo stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Playa Blanca ja Corralejo välillä?

Jos haluat matkustaa Playa Blanca ja Corralejo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Playa Blanca Corralejo
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Playa Blanca-Corralejo -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Playa Blanca ja Corralejo välillä. Naviera Armas liikennöi Playa Blanca Corralejo 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
40 min
6 ylitystä päivässä
Fred Olsen Express Playa Blanca Corralejo
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Playa Blanca-Corralejo -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Playa Blanca ja Corralejo välillä. Fred Olsen Express liikennöi Playa Blanca Corralejo 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
30 min
7 ylitystä päivässä
Lineas Maritimas Romero Playa Blanca Corralejo
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Playa Blanca ja Corralejo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Playa Blanca-Corralejo -hintoja ja varata Lineas Maritimas Romeroin lipun Playa Blanca ja Corralejo välillä. Lineas Maritimas Romero liikennöi Playa Blanca Corralejo 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Lineas Maritimas Romeroistä
50 min
7 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Playa Blanca? Mihin laivat saapuvat Corralejo?

Lähtösatama Playa Blanca

Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero lautat lähtevät Corralejo seuraavista Playa Blanca satamista:

Playa Blanca
Kartta

Saapumissatama Corralejo

Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Corralejo seuraavista satamista:

Corralejo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Playa Blanca Corralejo, Playa Blanca ja Corralejo välisen 15 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Playa Blanca ja Corralejo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, Fred Olsen Express ja Lineas Maritimas Romero). Tällä hetkellä Playa Blanca ja Corralejo välillä on 20 ylitystä päivässä.

Reitillä Playa Blanca-Corralejo liikennöi 3 lauttayhtiötä: Naviera Armas, Fred Olsen Express ja Lineas Maritimas Romero.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Vertaa ennen varausta Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Playa Blanca Corralejo -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Playa Blanca ja Corralejo välisen matkan aikana matkustat 15 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Playa Blanca Corralejo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 74 €. Havaitsemamme keskihinta oli 39 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Playa Blanca klo 06:50 kohti Corralejo.

Viimeinen lautta Corralejo lähtee Playa Blanca yleensä klo 14:55.

Millainen on Playa Blanca ja Corralejo välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Playa Blanca ja Corralejo välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Playa Blanca ja laivasta poistumisesta Corralejo. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Playa Blanca ja Corralejo.

Laivaan nousu Playa Blanca

Ennen kuin lähdet Playa Blanca Corralejo -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Playa Blanca satamaan / Sinun kannattaa saapua Playa Blanca satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express tai Naviera Armas-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Playa Blanca ja Corralejo väliselle reitille. / Playa Blanca esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express tai Naviera Armas:n lipunmyyntitiskillä Playa Blanca lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Corralejo menevään lauttaan nouseminen / Playa Blanca lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Playa Blanca ja Corralejo välisellä reitillä olevalla aluksella.

Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Corralejo

Tässä on tietoa Corralejo tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Corralejo satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Corralejo satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Corralejo satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Corralejo tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Corralejo sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Corralejo odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika