Ponta Delgada
Matkusta suoraan Velas lautta
Velas
Katso hinnat

Miten päästä Ponta Delgada Velas lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ponta Delgada Velas lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ponta Delgada Velas on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ponta Delgada Velas voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ponta Delgada Velas -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ponta Delgada Velas -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ponta Delgada Velas sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ponta Delgada Velas lauttatietoa

Lähtösatama
Ponta Delgada
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Velas
Portugali
Azorit
Etäisyys
245 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
11 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ponta Delgada ja Velas välillä?

Jos haluat matkustaa Ponta Delgada ja Velas välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Ponta Delgada Velas
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Ponta Delgada-Velas -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Ponta Delgada ja Velas välillä. Atlanticoline liikennöi Ponta Delgada Velas 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia. Lisätietoja Atlanticolineistä
11 tuntia
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ponta Delgada? Mihin laivat saapuvat Velas?

Lähtösatama Ponta Delgada

Atlanticoline lautat lähtevät Velas seuraavista Ponta Delgada satamista:

Ponta Delgada
Kartta

Saapumissatama Velas

Atlanticoline alukset saapuvat Velas seuraavista satamista:

Velas
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika