Ponza
Matkusta suoraan Anzio lautta
Anzio
Katso hinnat

Miten päästä Ponza Anzio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ponza Anzio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ponza Anzio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ponza Anzio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ponza Anzio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Laziomar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ponza Anzio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Laziomar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ponza Anzio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ponza Anzio lauttatietoa

Lähtösatama
Ponza
Italia
Ponti-saaret
Saapumissatama
Anzio
Italia
Latium
Etäisyys
68 km
Lauttayhtiöt
Laziomar
Ylitysten tiheys
9 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ponza ja Anzio välillä?

Jos haluat matkustaa Ponza ja Anzio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Laziomar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Laziomar Ponza Anzio
Laziomar
Laziomar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ponza ja Anzio satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ponza-Anzio -hintoja ja varata Laziomarin lipun Ponza ja Anzio välillä. Laziomar liikennöi Ponza Anzio 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Laziomaristä
1 tuntia 20 min
9 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ponza? Mihin laivat saapuvat Anzio?

Lähtösatama Ponza

Laziomar lautat lähtevät Anzio seuraavista Ponza satamista:

Ponza
Kartta

Saapumissatama Anzio

Laziomar alukset saapuvat Anzio seuraavista satamista:

Anzio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika