Ponza
Matkusta suoraan San Felice Circeo lautta
San Felice Circeo
Katso hinnat

Miten päästä Ponza San Felice Circeo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ponza San Felice Circeo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ponza San Felice Circeo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ponza San Felice Circeo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ponza San Felice Circeo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Pontina Navigazione, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ponza San Felice Circeo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Pontina Navigazione laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ponza San Felice Circeo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ponza San Felice Circeo lauttatietoa

Lähtösatama
Ponza
Italia
Ponti-saaret
Saapumissatama
San Felice Circeo
Italia
Latium
Etäisyys
39 km
Lauttayhtiöt
Pontina Navigazione
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ponza ja San Felice Circeo välillä?

Jos haluat matkustaa Ponza ja San Felice Circeo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Pontina Navigazione, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Pontina Navigazione Ponza San Felice Circeo
Pontina Navigazione
Pontina Navigazione harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ponza ja San Felice Circeo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ponza-San Felice Circeo -hintoja ja varata Pontina Navigazionein lipun Ponza ja San Felice Circeo välillä. Pontina Navigazione liikennöi Ponza San Felice Circeo 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Pontina Navigazioneistä
1 tuntia
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ponza? Mihin laivat saapuvat San Felice Circeo?

Lähtösatama Ponza

Pontina Navigazione lautat lähtevät San Felice Circeo seuraavista Ponza satamista:

Ponza
Kartta

Saapumissatama San Felice Circeo

Pontina Navigazione alukset saapuvat San Felice Circeo seuraavista satamista:

San Felice Circeo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika