Ponza
Matkusta suoraan Terracina lautta
Terracina
Katso hinnat

Miten päästä Ponza Terracina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ponza Terracina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ponza Terracina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ponza Terracina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ponza Terracina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Laziomar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ponza Terracina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Laziomar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ponza Terracina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ponza Terracina lauttatietoa

Lähtösatama
Ponza
Italia
Ponti-saaret
Saapumissatama
Terracina
Italia
Latium
Etäisyys
50 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ponza Terracina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ponza Terracina, lippujen hinnat vaihtelevat 28 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 32 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ponza - Terracina, on 30 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ponza - Terracina on 1 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Terracina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Terracina 1 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ponza satamasta klo 10:15. Viimeinen laiva Terracina lähtee Ponza satamasta klo 18:40.

Keskimääräinen hinta Ponza - Terracina-lauttaristeilylle.
30 €
Lauttojen hintaluokka Ponza Terracina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
28 € - 32 €
Keskimääräinen ylitysaika Ponza - Terracina
1 tuntia 15 min
Ensimmäisen Terracina menevän lautan lähtöaika
10:15
Viimeisen lautan lähtöaika Terracina
18:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Terracina
11:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Terracina
19:55

Miksi ottaa lautta Ponza Terracina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ponza Terracina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Terracina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ponza Terracina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Ponza satamasta Terracina, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Ponza ja Terracina välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Terracina poistuaksesi laivalta.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Ponza Terracina lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Terracina. Kannattaa kuitenkin kysyä NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Laziomar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ponza ja Terracina välillä?

Jos haluat matkustaa Ponza ja Terracina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Laziomar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Ponza Terracina
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Ponza-Terracina -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Ponza ja Terracina välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Ponza Terracina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
50 min
7 ylitystä viikossa
Laziomar Ponza Terracina
Laziomar
Laziomar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Ponza ja Terracina satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ponza-Terracina -hintoja ja varata Laziomarin lipun Ponza ja Terracina välillä. Laziomar liikennöi Ponza Terracina 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 40 min. Lisätietoja Laziomaristä
2 tuntia 40 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ponza? Mihin laivat saapuvat Terracina?

Lähtösatama Ponza

NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Laziomar lautat lähtevät Terracina seuraavista Ponza satamista:

Ponza
Kartta

Saapumissatama Terracina

Laziomar tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Terracina seuraavista satamista:

Terracine
Kartta
Terracina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ponza Terracina, Ponza ja Terracina välisen 50 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ponza ja Terracina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo ja Laziomar). Tällä hetkellä Ponza ja Terracina välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Ponza-Terracina liikennöi 2 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo ja Laziomar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar.

Ponza ja Terracina välisen matkan aikana matkustat 50 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ponza Terracina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 28 € - 32 €. Havaitsemamme keskihinta oli 30 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ponza klo 10:15 kohti Terracina.

Viimeinen lautta Terracina lähtee Ponza yleensä klo 18:40.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika