Port Askaig
Matkusta suoraan Kennacraig lautta
Kennacraig
Katso hinnat

Miten päästä Port Askaig Kennacraig lautalla ?

Etsitkö täydellistä Port Askaig Kennacraig lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Port Askaig Kennacraig on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Port Askaig Kennacraig voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Port Askaig Kennacraig -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Port Askaig Kennacraig -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Port Askaig Kennacraig sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Port Askaig Kennacraig lauttatietoa

Lähtösatama
Port Askaig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Kennacraig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
39 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Port Askaig ja Kennacraig välillä?

Jos haluat matkustaa Port Askaig ja Kennacraig välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Port Askaig Kennacraig
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Port Askaig ja Kennacraig satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Port Askaig-Kennacraig -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Port Askaig ja Kennacraig välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Port Askaig? Mihin laivat saapuvat Kennacraig?

Lähtösatama Port Askaig

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Kennacraig seuraavista Port Askaig satamista:

Port Askaig
Kartta

Saapumissatama Kennacraig

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Kennacraig seuraavista satamista:

Kennacraig
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika