Port Askaig
Matkusta suoraan Oban lautta
Oban
Katso hinnat

Miten päästä Port Askaig Oban lautalla ?

Etsitkö täydellistä Port Askaig Oban lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Port Askaig Oban on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Port Askaig Oban voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Port Askaig Oban -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Caledonian MacBrayne, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Port Askaig Oban -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Caledonian MacBrayne laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Port Askaig Oban sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Port Askaig Oban lauttatietoa

Lähtösatama
Port Askaig
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Saapumissatama
Oban
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
74 km
Lauttayhtiöt
Caledonian MacBrayne
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Port Askaig ja Oban välillä?

Jos haluat matkustaa Port Askaig ja Oban välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Caledonian MacBrayne, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Caledonian MacBrayne Port Askaig Oban
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Port Askaig ja Oban satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Port Askaig-Oban -hintoja ja varata Caledonian MacBraynein lipun Port Askaig ja Oban välillä. Lisätietoja Caledonian MacBrayneistä

Mistä lähtevät lautat Port Askaig? Mihin laivat saapuvat Oban?

Lähtösatama Port Askaig

Caledonian MacBrayne lautat lähtevät Oban seuraavista Port Askaig satamista:

Port Askaig
Kartta

Saapumissatama Oban

Caledonian MacBrayne alukset saapuvat Oban seuraavista satamista:

Oban
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika