Porto Empedocle
Matkusta suoraan Linosa lautta
Linosa
Katso hinnat

Miten päästä Porto Empedocle Linosa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Porto Empedocle Linosa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Porto Empedocle Linosa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Porto Empedocle Linosa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Porto Empedocle Linosa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Porto Empedocle Linosa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Porto Empedocle Linosa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Porto Empedocle Linosa lauttatietoa

Lähtösatama
Porto Empedocle
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Linosa
Italia
Sisilia
Etäisyys
169 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Porto Empedocle Linosa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Porto Empedocle Linosa, lippujen hinnat vaihtelevat 41 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 248 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Porto Empedocle - Linosa, on 112 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Porto Empedocle - Linosa on 6 tuntia 3 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 45 min saapua Linosa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Linosa 3 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Porto Empedocle satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Linosa lähtee Porto Empedocle satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Porto Empedocle - Linosa-lauttaristeilylle.
112 €
Lauttojen hintaluokka Porto Empedocle Linosa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
41 € - 248 €
Keskimääräinen ylitysaika Porto Empedocle - Linosa
6 tuntia 3 min
Ensimmäisen Linosa menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Linosa
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Linosa
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Linosa
17:30

Miksi ottaa lautta Porto Empedocle Linosa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Porto Empedocle Linosa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Linosa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Porto Empedocle Linosa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Porto Empedocle ja Linosa välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Porto Empedocle ja Linosa välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Porto Empedocle voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Linosa täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Porto Empedocle ja Linosa välillä?

Jos haluat matkustaa Porto Empedocle ja Linosa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Porto Empedocle Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Porto Empedocle-Linosa -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Porto Empedocle ja Linosa välillä. Liberty Lines liikennöi Porto Empedocle Linosa 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia. Lisätietoja Liberty Linesistä
3 tuntia
5 ylitystä viikossa
Siremar Porto Empedocle Linosa
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Porto Empedocle-Linosa -hintoja ja varata Siremarin lipun Porto Empedocle ja Linosa välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Porto Empedocle? Mihin laivat saapuvat Linosa?

Lähtösatama Porto Empedocle

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Linosa seuraavista Porto Empedocle satamista:

Porto Empedocle
Kartta

Saapumissatama Linosa

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Linosa seuraavista satamista:

Linosa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Porto Empedocle Linosa, Porto Empedocle ja Linosa välisen 169 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Porto Empedocle ja Linosa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Porto Empedocle ja Linosa välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Porto Empedocle-Linosa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Porto Empedocle ja Linosa välisen matkan aikana matkustat 169 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Porto Empedocle Linosa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 41 € - 248 €. Havaitsemamme keskihinta oli 112 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Porto Empedocle klo 14:30 kohti Linosa.

Viimeinen lautta Linosa lähtee Porto Empedocle yleensä klo 23:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika