Porto Santo Stefano
Matkusta suoraan Giglio lautta
Giglio
Katso hinnat

Miten päästä Porto Santo Stefano Giglio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Porto Santo Stefano Giglio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Porto Santo Stefano Giglio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Porto Santo Stefano Giglio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Porto Santo Stefano Giglio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Porto Santo Stefano Giglio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Porto Santo Stefano Giglio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Porto Santo Stefano Giglio lauttatietoa

Lähtösatama
Porto Santo Stefano
Italia
Toscana
Saapumissatama
Giglio
Italia
Toscana
Etäisyys
20 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Porto Santo Stefano Giglio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Porto Santo Stefano Giglio, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 96 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Porto Santo Stefano - Giglio, on 51 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Porto Santo Stefano - Giglio on 1 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Giglio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Giglio 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Porto Santo Stefano satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Giglio lähtee Porto Santo Stefano satamasta klo 16:00.

Keskimääräinen hinta Porto Santo Stefano - Giglio-lauttaristeilylle.
51 €
Lauttojen hintaluokka Porto Santo Stefano Giglio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 96 €
Keskimääräinen ylitysaika Porto Santo Stefano - Giglio
1 tuntia
Ensimmäisen Giglio menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Giglio
16:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Giglio
08:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Giglio
17:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Porto Santo Stefano ja Giglio välillä?

Jos haluat matkustaa Porto Santo Stefano ja Giglio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Porto Santo Stefano Giglio
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Porto Santo Stefano-Giglio -hintoja ja varata Toremarin lipun Porto Santo Stefano ja Giglio välillä. Toremar liikennöi Porto Santo Stefano Giglio 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Toremaristä
1 tuntia
4 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Porto Santo Stefano? Mihin laivat saapuvat Giglio?

Lähtösatama Porto Santo Stefano

Toremar lautat lähtevät Giglio seuraavista Porto Santo Stefano satamista:

Porto Santo Stefano
Kartta

Saapumissatama Giglio

Toremar alukset saapuvat Giglio seuraavista satamista:

Giglio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika