Suositeltu reitti
Porto Torres
Matkusta suoraan Ajaccio lautta
Ajaccio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Porto Torres
Matkusta lautta Nizza
Nizza
Matkusta lennot, lautta Ajaccio
Ajaccio
Katso hinnat

Miten päästä Porto Torres Ajaccio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Porto Torres Ajaccio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Porto Torres Ajaccio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Porto Torres Ajaccio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Porto Torres Ajaccio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Porto Torres Ajaccio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Porto Torres Ajaccio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Porto Torres Ajaccio lauttatietoa

Lähtösatama
Porto Torres
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Ajaccio
Ranska
Korsika
Etäisyys
124 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Porto Torres Ajaccio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Porto Torres Ajaccio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ajaccio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Porto Torres Ajaccio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Porto Torres Ajaccio on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Porto Torres-Ajaccio-risteilyllä Corsica Linea, Moby Lines tai Corsica Ferries lautalla sinulla on Porto Torres-Ajaccio-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Porto Torres Ajaccio -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Ajaccio täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Porto Torres ja Ajaccio välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Porto Torres ja Ajaccio välillä?

Jos haluat matkustaa Porto Torres ja Ajaccio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Ferries Porto Torres Ajaccio
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Porto Torres-Ajaccio -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Porto Torres ja Ajaccio välillä. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
Moby Lines Porto Torres Ajaccio
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Porto Torres Ajaccio ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Porto Torres-Ajaccio -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Porto Torres ja Ajaccio välillä. Lisätietoja Moby Linesistä
Corsica Linea Porto Torres Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea on hyvin tuore yhtiö, joka on syntynyt SNCM:n lakkauttamisen jälkeen ja jonka kotipaikka on Marseillen satamassa. Se liikennöi Korsikaan, Tunisiaan ja Algeriaan. Vivanodalla voit vertailla Porto Torres-Ajaccio -hintoja ja varata Corsica Lineain lipun Porto Torres ja Ajaccio välillä. Lisätietoja Corsica Lineaistä

Mistä lähtevät lautat Porto Torres? Mihin laivat saapuvat Ajaccio?

Lähtösatama Porto Torres

Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea lautat lähtevät Ajaccio seuraavista Porto Torres satamista:

Porto Torres
Kartta

Saapumissatama Ajaccio

Corsica Linea, Moby Lines tai Corsica Ferries alukset saapuvat Ajaccio seuraavista satamista:

Ajaccio - Gare Maritime
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Porto Torres Ajaccio.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Porto Torres-Ajaccio liikennöi 3 lauttayhtiötä: Corsica Ferries, Moby Lines ja Corsica Linea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Vertaa ennen varausta Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Porto Torres Ajaccio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Porto Torres ja Ajaccio välisen matkan aikana matkustat 124 km.

Koe Porto Torres ja Ajaccio välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Porto Torres ja Ajaccio välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Porto Torres Ajaccio -risteilyllä Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Porto Torres laivaan noususta Ajaccio tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Porto Torres ja Ajaccio.

Valmiina laivaan nousuun Porto Torres

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Porto Torres Ajaccio -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Porto Torres satamassa / Sinun kannattaa saapua Porto Torres satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Corsica Linea, Moby Lines tai Corsica Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Porto Torres ja Ajaccio väliselle reitille. / Mene Porto Torres lauttaterminaalin Corsica Linea, Moby Lines tai Corsica Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Ajaccio menevään laivaan nouseminen / Varo Porto Torres lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Corsica Linea, Moby Lines tai Corsica Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Porto Torres ja Ajaccio välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Corsica Ferries, Moby Lines tai Corsica Linea -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Ajaccio on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Ajaccio:

  • Lähestyminen Ajaccio satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Ajaccio satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Ajaccio satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Ajaccio tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Ajaccio. Vihdoin ja viimein oleskelusi Ajaccio alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika