Porto Torres
Matkusta suoraan Porto-Vecchio lautta
Porto-Vecchio
Katso hinnat

Miten päästä Porto Torres Porto-Vecchio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Porto Torres Porto-Vecchio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Porto Torres Porto-Vecchio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Porto Torres Porto-Vecchio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Porto Torres Porto-Vecchio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries tai Grimaldi Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Porto Torres Porto-Vecchio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Porto Torres Porto-Vecchio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Porto Torres Porto-Vecchio lauttatietoa

Lähtösatama
Porto Torres
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Porto-Vecchio
Ranska
Korsika
Etäisyys
111 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Porto Torres Porto-Vecchio: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Porto Torres Porto-Vecchio, lippujen hinnat vaihtelevat 19 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 89 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Porto Torres - Porto-Vecchio, on 51 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Porto Torres - Porto-Vecchio on 6 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia saapua Porto-Vecchio, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto-Vecchio 5 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Porto Torres satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Porto-Vecchio lähtee Porto Torres satamasta klo 07:30.

Keskimääräinen hinta Porto Torres - Porto-Vecchio-lauttaristeilylle.
51 €
Lauttojen hintaluokka Porto Torres Porto-Vecchio (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
19 € - 89 €
Keskimääräinen ylitysaika Porto Torres - Porto-Vecchio
6 tuntia 5 min
Ensimmäisen Porto-Vecchio menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Porto-Vecchio
07:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto-Vecchio
12:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto-Vecchio
13:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Porto Torres ja Porto-Vecchio välillä?

Jos haluat matkustaa Porto Torres ja Porto-Vecchio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Porto Torres-Porto-Vecchio -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Porto Torres ja Porto-Vecchio välillä. Corsica Ferries liikennöi Porto Torres Porto-Vecchio 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 30 min. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
3 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Porto Torres? Mihin laivat saapuvat Porto-Vecchio?

Lähtösatama Porto Torres

Corsica Ferries lautat lähtevät Porto-Vecchio seuraavista Porto Torres satamista:

Porto Torres
Kartta

Saapumissatama Porto-Vecchio

Corsica Ferries alukset saapuvat Porto-Vecchio seuraavista satamista:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika