Matkustaminen lautalla Porto-Vecchio Italia

Matkustaminen lautalla Porto-Vecchio Italia on erinomainen valinta! Porto-Vecchio Italia -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Corsica Ferries), jotka palvelevat Porto Torres, Golfo Aranci, Livorno ja Porto-Vecchio satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Porto-Vecchio Italia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Corsica Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 1 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Porto-Vecchio-Italia-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Porto-Vecchio Italia luvuilla

Maat
Ranska
Italia
Ylitysten määrä
1 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Porto-Vecchio Italia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Porto-Vecchio - Italia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Porto-Vecchio ja Italia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Corsica Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Porto-Vecchio, Livorno, Golfo Aranci tai Porto Torres käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Porto-Vecchio Italia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Corsica Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Porto-Vecchio ja Italia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Porto-Vecchio Italia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Porto-Vecchio paikkaan Italia

Italia: Lauttamatka ja maan löytäminen

Lauttayhtiön valinta riippuu lähtöpaikasta ja matkakohteesta Italiassa. Tärkeimmät lauttayhtiöt Italiassa ovat Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries ja SNAV. Ne kaikki tarjoavat säännöllisiä reittejä Italian tärkeimpiin kohteisiin, kuten Napoliin, Venetsiaan, Sisiliaan ja Sardiniaan. On tärkeää varata lauttalippu etukäteen, erityisesti matkailusesongin aikana, jotta vältytään siltä, että paikkaa ei ole saatavilla.

Italiassa on monia satamia, joissa lauttayhtiöt toimivat. Tärkeimpiä ovat Genovan, Livornon, Civitavecchian, Napolin ja Venetsian satamat. Näissä satamissa on paljon palveluja matkustajille, kuten kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja pysäköintialueita.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None