Portoferraio
Matkusta suoraan Cavo lautta
Cavo
Katso hinnat

Miten päästä Portoferraio Cavo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Portoferraio Cavo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Portoferraio Cavo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Portoferraio Cavo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Portoferraio Cavo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Portoferraio Cavo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Portoferraio Cavo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Portoferraio Cavo lauttatietoa

Lähtösatama
Portoferraio
Italia
Toscana
Saapumissatama
Cavo
Italia
Toscana
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Portoferraio Cavo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Portoferraio Cavo, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 15 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Portoferraio - Cavo, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Portoferraio - Cavo on 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 15 min saapua Cavo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Cavo 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Portoferraio satamasta klo 06:50. Viimeinen laiva Cavo lähtee Portoferraio satamasta klo 13:10.

Keskimääräinen hinta Portoferraio - Cavo-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Portoferraio Cavo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 15 €
Keskimääräinen ylitysaika Portoferraio - Cavo
15 min
Ensimmäisen Cavo menevän lautan lähtöaika
06:50
Viimeisen lautan lähtöaika Cavo
13:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Cavo
07:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Cavo
13:25

Mitkä yhtiöt liikennöivät Portoferraio ja Cavo välillä?

Jos haluat matkustaa Portoferraio ja Cavo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Portoferraio Cavo
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Portoferraio-Cavo -hintoja ja varata Toremarin lipun Portoferraio ja Cavo välillä. Toremar liikennöi Portoferraio Cavo 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Toremaristä
20 min
4 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Portoferraio? Mihin laivat saapuvat Cavo?

Lähtösatama Portoferraio

Toremar lautat lähtevät Cavo seuraavista Portoferraio satamista:

Portoferraio
Kartta

Saapumissatama Cavo

Toremar alukset saapuvat Cavo seuraavista satamista:

Cavo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika