Portoferraio
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Portoferraio Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Portoferraio Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Portoferraio Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Portoferraio Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Portoferraio Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Portoferraio Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Portoferraio Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Portoferraio Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Portoferraio
Italia
Toscana
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
21 km
Lauttayhtiöt
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Ylitysten tiheys
42 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Portoferraio Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Portoferraio Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 122 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Portoferraio - Piombino, on 50 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Portoferraio - Piombino on 56 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Portoferraio satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Piombino lähtee Portoferraio satamasta klo 19:30.

Keskimääräinen hinta Portoferraio - Piombino-lauttaristeilylle.
50 €
Lauttojen hintaluokka Portoferraio Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 122 €
Keskimääräinen ylitysaika Portoferraio - Piombino
56 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Piombino
19:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
20:15

Miksi ottaa lautta Portoferraio Piombino?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Portoferraio Piombino kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Piombino. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Portoferraio Piombino on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Portoferraio Piombino on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Portoferraio-Piombino-risteilyllä Blu Navy, Toremar, Moby Lines tai Corsica Ferries lautalla sinulla on Portoferraio-Piombino-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Portoferraio Piombino täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Piombino poistuaksesi laivalta.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy lauttaan Portoferraio, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Piombino. Kannattaa kuitenkin kysyä Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Portoferraio ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Portoferraio ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Corsica Ferries Portoferraio Piombino
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Portoferraio-Piombino -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Portoferraio ja Piombino välillä. Corsica Ferries liikennöi Portoferraio Piombino 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Corsica Ferriesistä
40 min
4 ylitystä päivässä
Moby Lines Portoferraio Piombino
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Portoferraio Piombino ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Portoferraio-Piombino -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Portoferraio ja Piombino välillä. Moby Lines liikennöi Portoferraio Piombino 12 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Moby Linesistä
1 tuntia
12 ylitystä päivässä
Toremar Portoferraio Piombino
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Portoferraio-Piombino -hintoja ja varata Toremarin lipun Portoferraio ja Piombino välillä. Toremar liikennöi Portoferraio Piombino 21 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Toremaristä
40 min
21 ylitystä päivässä
Blu Navy Portoferraio Piombino
Blu Navy
Blu Navy harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Portoferraio ja Piombino satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Portoferraio-Piombino -hintoja ja varata Blu Navyin lipun Portoferraio ja Piombino välillä. Blu Navy liikennöi Portoferraio Piombino 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Blu Navyistä
1 tuntia
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Portoferraio? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Portoferraio

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy lautat lähtevät Piombino seuraavista Portoferraio satamista:

Portoferraio
Kartta

Saapumissatama Piombino

Blu Navy, Toremar, Moby Lines tai Corsica Ferries alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Portoferraio Piombino, Portoferraio ja Piombino välisen 21 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Portoferraio ja Piombino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ja Blu Navy). Tällä hetkellä Portoferraio ja Piombino välillä on 42 ylitystä päivässä.

Reitillä Portoferraio-Piombino liikennöi 4 lauttayhtiötä: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ja Blu Navy.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Vertaa ennen varausta Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Portoferraio Piombino -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Portoferraio ja Piombino välisen matkan aikana matkustat 21 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Portoferraio Piombino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 122 €. Havaitsemamme keskihinta oli 50 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Portoferraio klo 06:15 kohti Piombino.

Viimeinen lautta Piombino lähtee Portoferraio yleensä klo 19:30.

Millainen on Portoferraio Piombino suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Portoferraio ja Piombino välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Portoferraio tapahtuvasta laivaan noususta Piombino tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ja Blu Navy merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Portoferraio ja Piombino.

Laivaan nousu Portoferraio

Ennen kuin Portoferraio Piombino -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Portoferraio satamassa / Portoferraio lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Portoferraio ja Piombino väliselle reitille. / Mene Portoferraio lauttaterminaalin Blu Navy, Toremar, Moby Lines tai Corsica Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Piombino menevään lauttaan nouseminen / Varo Portoferraio lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Portoferraio ja Piombino välinen risteily: laivalla...

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar tai Blu Navy laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Piombino on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Piombino:

  • Lähestyminen Piombino satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Piombino satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Portoferraio Piombino mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Piombino.
  • Laivalta poistuminen ja Piombino tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Piombino läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Piombino alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika