Portonovo
Matkusta suoraan Ons lautta
Ons
Katso hinnat

Miten päästä Portonovo Ons lautalla ?

Etsitkö täydellistä Portonovo Ons lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Portonovo Ons on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Portonovo Ons voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Portonovo Ons -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Portonovo Ons -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons tai Naviera Nabia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Portonovo Ons sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Portonovo Ons lauttatietoa

Lähtösatama
Portonovo
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Ons
Espanja
Galicia
Etäisyys
9 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons, Naviera Nabia
Ylitysten tiheys
5 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Portonovo Ons?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Portonovo Ons kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ons. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Portonovo Ons on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Mar de Ons tai Naviera Nabia lauttaan Portonovo, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Ons saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Mar de Ons tai Naviera Nabia henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Ons saapumiseen asti.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Portonovo ja Ons välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Mar de Ons tai Naviera Nabia laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Portonovo ja Ons välisen matkan aikana voit käydä Mar de Ons tai Naviera Nabia -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Ons täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Portonovo ja Ons välillä?

Jos haluat matkustaa Portonovo ja Ons välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons tai Naviera Nabia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Portonovo Ons
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Portonovo-Ons -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Portonovo ja Ons välillä. Mar de Ons liikennöi Portonovo Ons 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Mar de Onsistä
30 min
6 ylitystä viikossa
Naviera Nabia Portonovo Ons
Naviera Nabia
Naviera Nabia harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Portonovo ja Ons satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Portonovo-Ons -hintoja ja varata Naviera Nabiain lipun Portonovo ja Ons välillä. Naviera Nabia liikennöi Portonovo Ons 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Naviera Nabiaistä
30 min
4 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Portonovo? Mihin laivat saapuvat Ons?

Lähtösatama Portonovo

Mar de Ons tai Naviera Nabia lautat lähtevät Ons seuraavista Portonovo satamista:

Portonovo
Kartta

Saapumissatama Ons

Naviera Nabia tai Mar de Ons alukset saapuvat Ons seuraavista satamista:

Ons Island
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Portonovo Ons, Portonovo ja Ons välisen 9 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Portonovo ja Ons välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Mar de Ons ja Naviera Nabia). Tällä hetkellä Portonovo ja Ons välillä on 5 ylitystä päivässä.

Reitillä Portonovo-Ons liikennöi 2 lauttayhtiötä: Mar de Ons ja Naviera Nabia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Mar de Ons, Naviera Nabia.

Portonovo ja Ons välisen matkan aikana matkustat 9 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika