Matkustaminen lautalla Portsmouth baski maa

Matkustaminen lautalla Portsmouth baski maa on erinomainen valinta! Portsmouth baski maa -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Brittany Ferries), jotka palvelevat Bilbao ja Portsmouth satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Portsmouth baski maa -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Brittany Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Portsmouth baski maa luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Espanja
Ylitysten määrä
3 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Portsmouth baski maa lauttareitit

Etsitkö lauttaa Portsmouth - baski maa? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Portsmouth ja baski maa välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Brittany Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Portsmouth tai Bilbao käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Portsmouth baski maa -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Brittany Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Portsmouth ja baski maa välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Portsmouth baski maa - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Portsmouth paikkaan baski maa

baski maa: Saapuminen lautalla paikasta Portsmouth ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Biarritzista, legendaarisesta kaupungista, joka tunnetaan hiekkarannoistaan ja trendikkäästä ilmapiiristään. Kävele Grande Plagea pitkin ja ihaile aaltoja uhmaavia surffaajia. Älä jätä väliin vierailua Rocher de la Vierge -vuorella, joka on kaupungin symboli ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät merelle. Unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen saat maistamalla tuoreita mereneläviä jossakin kaupungin monista ravintoloista.

Jatkamalla matkaasi etelään saavut Saint-Jean-de-Luziin, viehättävään rannikkokaupunkiin, jossa on mukulakivikatuja ja tyypillisiä baskitaloja. Kävele kaupungin keskustassa ja tutustu sen rikkaaseen kulttuuriperintöön, kuten Saint-Jean-Baptisten kirkkoon ja Maison de l'Infanteen, jossa kuningas Ludvig XIV meni naimisiin Espanjan infantan kanssa. Voit myös rentoutua ja uida kaupungin upeilla rannoilla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None