Portsmouth
Matkusta suoraan Ryde lautta
Ryde
Katso hinnat

Miten päästä Portsmouth Ryde lautalla ?

Etsitkö täydellistä Portsmouth Ryde lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Portsmouth Ryde on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Portsmouth Ryde voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Portsmouth Ryde -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Wightlink tai Hovertravel, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Portsmouth Ryde -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Wightlink tai Hovertravel laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Portsmouth Ryde sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Portsmouth Ryde lauttatietoa

Lähtösatama
Portsmouth
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Saapumissatama
Ryde
Yhdistynyt Kuningaskunta
Wightin saari
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Wightlink, Hovertravel
Ylitysten tiheys
24 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Portsmouth Ryde: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Portsmouth Ryde, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 27 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Portsmouth - Ryde, on 27 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Portsmouth - Ryde on 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 min saapua Ryde, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Ryde 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Portsmouth satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Ryde lähtee Portsmouth satamasta klo 09:00.

Keskimääräinen hinta Portsmouth - Ryde-lauttaristeilylle.
27 €
Lauttojen hintaluokka Portsmouth Ryde (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 27 €
Keskimääräinen ylitysaika Portsmouth - Ryde
10 min
Ensimmäisen Ryde menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Ryde
09:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Ryde
07:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Ryde
09:10

Miksi ottaa lautta Portsmouth Ryde?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Portsmouth Ryde kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Ryde. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Portsmouth Ryde on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Portsmouth ja Ryde väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Portsmouth Ryde. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Portsmouth-Ryde-risteilyllä Hovertravel tai Wightlink lautalla sinulla on Portsmouth-Ryde-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Portsmouth voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Wightlink tai Hovertravel -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Ryde täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Portsmouth ja Ryde välillä?

Jos haluat matkustaa Portsmouth ja Ryde välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Wightlink tai Hovertravel, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Wightlink Portsmouth Ryde
Wightlink
Wightlink on Yhdistyneessä kuningaskunnassa Wightin saarella sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Wightin saaren ja mantereen välillä. Vivanodalla voit vertailla Portsmouth-Ryde -hintoja ja varata Wightlinkin lipun Portsmouth ja Ryde välillä. Wightlink liikennöi Portsmouth Ryde 24 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Wightlinkistä
20 min
24 ylitystä päivässä
Hovertravel Portsmouth Ryde
Hovertravel
Hovertravel harjoittaa lauttaliikennettä Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Portsmouth ja Ryde satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Portsmouth-Ryde -hintoja ja varata Hovertravelin lipun Portsmouth ja Ryde välillä. Lisätietoja Hovertravelistä

Mistä lähtevät lautat Portsmouth? Mihin laivat saapuvat Ryde?

Lähtösatama Portsmouth

Wightlink tai Hovertravel lautat lähtevät Ryde seuraavista Portsmouth satamista:

Portsmouth Harbour
Kartta
Southsea
Kartta

Saapumissatama Ryde

Hovertravel tai Wightlink alukset saapuvat Ryde seuraavista satamista:

Ryde Pier Head Terminal
Kartta
Ryde
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Portsmouth Ryde, Portsmouth ja Ryde välisen 11 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Portsmouth ja Ryde välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Wightlink ja Hovertravel). Tällä hetkellä Portsmouth ja Ryde välillä on 24 ylitystä päivässä.

Reitillä Portsmouth-Ryde liikennöi 2 lauttayhtiötä: Wightlink ja Hovertravel.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Wightlink, Hovertravel.

Portsmouth ja Ryde välisen matkan aikana matkustat 11 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Portsmouth Ryde, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 27 €. Havaitsemamme keskihinta oli 27 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Portsmouth klo 07:30 kohti Ryde.

Viimeinen lautta Ryde lähtee Portsmouth yleensä klo 09:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika