Positano
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Positano Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Positano Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Positano Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Positano Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Positano Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Alicost, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Positano Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Alicost laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Positano Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Positano Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Positano
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Alicost
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Positano ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Positano ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Alicost, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Alicost Positano Procida
Alicost
Alicost harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Positano ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Positano-Procida -hintoja ja varata Alicostin lipun Positano ja Procida välillä. Lisätietoja Alicostistä

Mistä lähtevät lautat Positano? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Positano

Alicost lautat lähtevät Procida seuraavista Positano satamista:

Positano
Kartta

Saapumissatama Procida

Alicost alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika