Matkustaminen lautalla Pozzallo Malta

Matkustaminen lautalla Pozzallo Malta on erinomainen valinta! Pozzallo Malta -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Virtu Ferries), jotka palvelevat Valletta ja Pozzallo satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Pozzallo Malta -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Virtu Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 12 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Pozzallo-Malta-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Pozzallo Malta luvuilla

Maat
Italia
Malta
Ylitysten määrä
12 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Pozzallo Malta lauttareitit

Etsitkö lauttaa Pozzallo - Malta? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Pozzallo ja Malta välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Virtu Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Pozzallo tai Valletta käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Pozzallo Malta -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Virtu Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Pozzallo ja Malta välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Pozzallo Malta - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Pozzallo paikkaan Malta

Malta: Lauttamatka ja maan löytäminen

Valletta
Ensimmäinen pysähdyspaikkasi on epäilemättä Valletta, Maltan historiallinen pääkaupunki. Eksy tämän linnoitetun kaupungin mukulakivikaduille ja ihaile sen mahtavaa barokkiarkkitehtuuria. Älä jätä väliin Suurmestarien palatsia, joka on keskiaikaisen taiteen mestariteos, ja Pyhän Johanneksen katedraalia, jossa on Caravaggion kuuluisia teoksia. Tutustu Ylä-Barrakan puutarhoihin, joista avautuu panoraamanäkymä suursatamaan.

Mdina
Suuntaa seuraavaksi Mdinaan, kukkulalle kohoavaan vanhaan pääkaupunkiin. "Hiljaisena kaupunkina" tunnettu Mdina vie sinut ajassa taaksepäin kapeilla kaduillaan, keskiaikaisilla palatseillaan ja vaikuttavilla kirkoillaan. Vieraile St Paulin katedraalissa ja nauti tämän koskemattoman kaupungin rauhasta kaukana modernin elämän hälinästä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None