Pozzuoli
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Pozzuoli Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Pozzuoli Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Pozzuoli Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Pozzuoli Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Pozzuoli Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Medmar, Caremar tai Ippocampo, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Pozzuoli Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Medmar, Caremar tai Ippocampo laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Pozzuoli Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Pozzuoli Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Pozzuoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
Medmar, Caremar, Ippocampo
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Pozzuoli Procida: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Pozzuoli Procida, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 77 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Pozzuoli - Procida, on 36 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Pozzuoli - Procida on 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 40 min saapua Procida, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Procida 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Pozzuoli satamasta klo 05:45. Viimeinen laiva Procida lähtee Pozzuoli satamasta klo 14:00.

Keskimääräinen hinta Pozzuoli - Procida-lauttaristeilylle.
36 €
Lauttojen hintaluokka Pozzuoli Procida (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 77 €
Keskimääräinen ylitysaika Pozzuoli - Procida
27 min
Ensimmäisen Procida menevän lautan lähtöaika
05:45
Viimeisen lautan lähtöaika Procida
14:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
06:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
14:25

Miksi ottaa lautta Pozzuoli Procida?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Pozzuoli Procida kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Procida. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Pozzuoli Procida on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Pozzuoli Procida lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Procida saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Medmar, Caremar tai Ippocampo miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Pozzuoli ja Procida välisen matkan aikana voit käydä Medmar, Caremar tai Ippocampo -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Procida täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Pozzuoli ja Procida välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Medmar, Caremar tai Ippocampo laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Pozzuoli ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Pozzuoli ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Medmar, Caremar tai Ippocampo, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Medmar on Italiassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian ja Kreikan kohteisiin. Vivanodalla voit vertailla Pozzuoli-Procida -hintoja ja varata Medmarin lipun Pozzuoli ja Procida välillä. Medmar liikennöi Pozzuoli Procida 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Medmaristä
40 min
6 ylitystä päivässä
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
Caremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Pozzuoli ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Pozzuoli-Procida -hintoja ja varata Caremarin lipun Pozzuoli ja Procida välillä. Lisätietoja Caremaristä
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
Ippocampo harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Pozzuoli ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Pozzuoli-Procida -hintoja ja varata Ippocampoin lipun Pozzuoli ja Procida välillä. Lisätietoja Ippocampoistä

Mistä lähtevät lautat Pozzuoli? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Pozzuoli

Medmar, Caremar tai Ippocampo lautat lähtevät Procida seuraavista Pozzuoli satamista:

Pozzuoli
Kartta

Saapumissatama Procida

Ippocampo, Caremar tai Medmar alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Pozzuoli Procida, Pozzuoli ja Procida välisen 10 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Pozzuoli ja Procida välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Medmar, Caremar ja Ippocampo). Tällä hetkellä Pozzuoli ja Procida välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Pozzuoli-Procida liikennöi 3 lauttayhtiötä: Medmar, Caremar ja Ippocampo.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Medmar, Caremar, Ippocampo.

Vertaa ennen varausta Medmar, Caremar, Ippocampo hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Pozzuoli Procida -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Pozzuoli ja Procida välisen matkan aikana matkustat 10 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Pozzuoli Procida, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 77 €. Havaitsemamme keskihinta oli 36 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Pozzuoli klo 05:45 kohti Procida.

Viimeinen lautta Procida lähtee Pozzuoli yleensä klo 14:00.

Millainen on Pozzuoli ja Procida välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Pozzuoli ja Procida välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Pozzuoli tapahtuvasta laivaan noususta Procida tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Medmar, Caremar ja Ippocampo merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Pozzuoli ja Procida.

Laivaan nousu Pozzuoli

Ennen kuin Pozzuoli Procida -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Pozzuoli satamaan / Sinun kannattaa saapua Pozzuoli satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Ippocampo, Caremar tai Medmar-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Pozzuoli ja Procida väliselle reitille. / Etsi Pozzuoli lauttaterminaalissa Medmar, Caremar tai Ippocampo tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Procida menevään lauttaan nouseminen / Pozzuoli lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Medmar, Caremar tai Ippocampo henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Pozzuoli ja Procida välisellä lautalla

Ippocampo, Caremar tai Medmar:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Procida on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Procida:

  • Procida satama on näkyvissä / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Procida satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Pozzuoli Procida mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Procida.
  • Procida on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Procida. Vihdoinkin lomasi Procida on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika