Praia
Matkusta suoraan Lajes das Flores lautta
Lajes das Flores
Katso hinnat

Miten päästä Praia Lajes das Flores lautalla ?

Etsitkö täydellistä Praia Lajes das Flores lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Praia Lajes das Flores on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Praia Lajes das Flores voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Praia Lajes das Flores -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Praia Lajes das Flores -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Praia Lajes das Flores sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Praia Lajes das Flores lauttatietoa

Lähtösatama
Praia
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Lajes das Flores
Portugali
Azorit
Etäisyys
278 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Praia ja Lajes das Flores välillä?

Jos haluat matkustaa Praia ja Lajes das Flores välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Praia Lajes das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Praia-Lajes das Flores -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Praia ja Lajes das Flores välillä. Lisätietoja Atlanticolineistä

Mistä lähtevät lautat Praia? Mihin laivat saapuvat Lajes das Flores?

Lähtösatama Praia

Atlanticoline lautat lähtevät Lajes das Flores seuraavista Praia satamista:

Praia
Kartta

Saapumissatama Lajes das Flores

Atlanticoline alukset saapuvat Lajes das Flores seuraavista satamista:

Lajes
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika