Propriano
Matkusta suoraan Porto Torres lautta
Porto Torres
Katso hinnat

Miten päästä Propriano Porto Torres lautalla ?

Etsitkö täydellistä Propriano Porto Torres lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Propriano Porto Torres on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Propriano Porto Torres voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Propriano Porto Torres -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten La Meridionale, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Propriano Porto Torres -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla La Meridionale laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Propriano Porto Torres sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Propriano Porto Torres lauttatietoa

Lähtösatama
Propriano
Ranska
Korsika
Saapumissatama
Porto Torres
Italia
Sardinia
Etäisyys
102 km
Lauttayhtiöt
La Meridionale
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Propriano ja Porto Torres välillä?

Jos haluat matkustaa Propriano ja Porto Torres välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten La Meridionale, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

La Meridionale Propriano Porto Torres
La Meridionale
La Méridionale on ranskalainen varustamo, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian lauttoja Marseillesta. Vivanodan, lauttavertailutyökalun, avulla voit varata La Méridionale Propriano Porto Torres ylityksen parhaaseen hintaan. Vivanodalla voit vertailla Propriano-Porto Torres -hintoja ja varata La Meridionalein lipun Propriano ja Porto Torres välillä. La Meridionale liikennöi Propriano Porto Torres 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja La Meridionaleistä
4 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Propriano? Mihin laivat saapuvat Porto Torres?

Lähtösatama Propriano

La Meridionale lautat lähtevät Porto Torres seuraavista Propriano satamista:

Propriano - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Porto Torres

La Meridionale alukset saapuvat Porto Torres seuraavista satamista:

Porto Torres
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika