Matkustaminen lautalla Pula Italia

Matkustaminen lautalla Pula Italia on erinomainen valinta! Pula Italia -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Venezia Lines, Atlas Kompas tai Trieste Lines), jotka palvelevat Trieste, Venetsia ja Pula satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Pula Italia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Venezia Lines, Atlas Kompas ja Trieste Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 10 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Pula-Italia-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Pula Italia luvuilla

Maat
Kroatia
Italia
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Pula Italia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Pula - Italia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Pula ja Italia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Trieste Lines, Atlas Kompas tai Venezia Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Pula, Venetsia tai Trieste käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Pula Italia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Venezia Lines, Atlas Kompas tai Trieste Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Pula ja Italia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Pula Italia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Pula paikkaan Italia

Italia: Lauttamatka ja maan löytäminen

Lauttayhtiön valinta riippuu lähtöpaikasta ja matkakohteesta Italiassa. Tärkeimmät lauttayhtiöt Italiassa ovat Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries ja SNAV. Ne kaikki tarjoavat säännöllisiä reittejä Italian tärkeimpiin kohteisiin, kuten Napoliin, Venetsiaan, Sisiliaan ja Sardiniaan. On tärkeää varata lauttalippu etukäteen, erityisesti matkailusesongin aikana, jotta vältytään siltä, että paikkaa ei ole saatavilla.

Italiassa on monia satamia, joissa lauttayhtiöt toimivat. Tärkeimpiä ovat Genovan, Livornon, Civitavecchian, Napolin ja Venetsian satamat. Näissä satamissa on paljon palveluja matkustajille, kuten kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja pysäköintialueita.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None