Puttgarden
Matkusta suoraan Rodby lautta, juna
Rodby
Katso hinnat

Miten päästä Puttgarden Rodby lautalla ?

Etsitkö täydellistä Puttgarden Rodby lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Puttgarden Rodby on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Puttgarden Rodby voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Puttgarden Rodby -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Scandlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Puttgarden Rodby -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Scandlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Puttgarden Rodby sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Puttgarden Rodby lauttatietoa

Lähtösatama
Puttgarden
Saksa
Saapumissatama
Rodby
Tanska
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Scandlines
Ylitysten tiheys
45 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Puttgarden Rodby: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Puttgarden Rodby, lippujen hinnat vaihtelevat 51 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 104 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Puttgarden - Rodby, on 74 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Puttgarden - Rodby on 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 45 min saapua Rodby, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rodby 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Puttgarden satamasta klo 06:45. Viimeinen laiva Rodby lähtee Puttgarden satamasta klo 09:15.

Keskimääräinen hinta Puttgarden - Rodby-lauttaristeilylle.
74 €
Lauttojen hintaluokka Puttgarden Rodby (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
51 € - 104 €
Keskimääräinen ylitysaika Puttgarden - Rodby
45 min
Ensimmäisen Rodby menevän lautan lähtöaika
06:45
Viimeisen lautan lähtöaika Rodby
09:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rodby
07:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rodby
10:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Puttgarden ja Rodby välillä?

Jos haluat matkustaa Puttgarden ja Rodby välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Scandlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Scandlines Puttgarden Rodby
Scandlines
Scandlines perustettiin vuonna 1998, ja sen kotipaikka on Tanskassa. Se tarjoaa reittejä Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Puttgarden-Rodby -hintoja ja varata Scandlinesin lipun Puttgarden ja Rodby välillä. Scandlines liikennöi Puttgarden Rodby 45 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Scandlinesistä
50 min
45 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Puttgarden? Mihin laivat saapuvat Rodby?

Lähtösatama Puttgarden

Scandlines lautat lähtevät Rodby seuraavista Puttgarden satamista:

Puttgarten
Kartta

Saapumissatama Rodby

Scandlines alukset saapuvat Rodby seuraavista satamista:

Rodby
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika