Matkustaminen lautalla Pythagoreio Dodecanese

Matkustaminen lautalla Pythagoreio Dodecanese on erinomainen valinta! Pythagoreio Dodecanese -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Dodekanisos Seaways), jotka palvelevat Arki, Astypalaia, Leipsoi, Agathonisi, Symi, Patmos ja Kalymnos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Pythagoreio Dodecanese -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Dodekanisos Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 40 min (Pythagoreio - Agathonisi) 21 km:n matkalla ja pisin 6 tuntia 10 min (Pythagoreio - Symi) 144 km:n matkalla.

Lautta Pythagoreio Dodecanese luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
11
Lauttayhteyksien määrä
10
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Pythagoreio Dodecanese lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Pythagoreio Dodecanese. Vertaa Dodekanisos Seaways tarjouksia ja varaa Pythagoreio Dodecanese -lauttalippu.

Kaikki Pythagoreio Dodecanese lauttareitit

Etsitkö lauttaa Pythagoreio - Dodecanese? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Pythagoreio ja Dodecanese välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Dodekanisos Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Pythagoreio, Rodos, Kos, Leros, Kalymnos tai Patmos käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Pythagoreio Dodecanese -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Dodekanisos Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 10 Pythagoreio ja Dodecanese välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Pythagoreio Dodecanese - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Pythagoreio paikkaan Dodecanese

Dodecanese: Saapuminen lautalla paikasta Pythagoreio ja alueen tutkiminen

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että Dodekanesian saarilla liikennöi useita lauttayhtiöitä. Tunnetuimpia ovat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ja Anek Lines. Voit vertailla hintoja Vivanodassa ja varata ne sitten verkossa.

Dodekanesian tärkeimmät satamat ovat Rodos, Kos ja Kalymnos, joista on yhteydet monille alueen saarille. Joidenkin saarten välillä on myös suoria yhteyksiä, mikä voi olla kätevää, jos haluat tutustua useisiin saariin kerralla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None