Redondela
Matkusta suoraan Vigo juna, lautta
Vigo
Katso hinnat

Miten päästä Redondela Vigo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Redondela Vigo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Redondela Vigo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Redondela Vigo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Redondela Vigo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Mar de Ons, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Redondela Vigo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Mar de Ons laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Redondela Vigo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Redondela Vigo lauttatietoa

Lähtösatama
Redondela
Espanja
Galicia
Saapumissatama
Vigo
Espanja
Galicia
Etäisyys
12 km
Lauttayhtiöt
Mar de Ons
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Redondela ja Vigo välillä?

Jos haluat matkustaa Redondela ja Vigo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Mar de Ons, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Mar de Ons Redondela Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons on Espanjassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Galician saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Redondela-Vigo -hintoja ja varata Mar de Onsin lipun Redondela ja Vigo välillä. Lisätietoja Mar de Onsistä

Mistä lähtevät lautat Redondela? Mihin laivat saapuvat Vigo?

Lähtösatama Redondela

Mar de Ons lautat lähtevät Vigo seuraavista Redondela satamista:

San Simon Island
Kartta

Saapumissatama Vigo

Mar de Ons alukset saapuvat Vigo seuraavista satamista:

Vigo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika