Reggio Calabria
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Reggio Calabria Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Reggio Calabria Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Reggio Calabria Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Reggio Calabria Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Reggio Calabria Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Reggio Calabria Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Reggio Calabria Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Reggio Calabria Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Reggio Calabria
Italia
Calabria
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
86 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Reggio Calabria ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Reggio Calabria ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Reggio Calabria Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Reggio Calabria-Rinella -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Reggio Calabria ja Rinella välillä. Lisätietoja Liberty Linesistä

Mistä lähtevät lautat Reggio Calabria? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Reggio Calabria

Liberty Lines lautat lähtevät Rinella seuraavista Reggio Calabria satamista:

Reggio di Calabria
Kartta

Saapumissatama Rinella

Liberty Lines alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika