Matkustaminen lautalla Reggio Calabria Sisilia

Matkustaminen lautalla Reggio Calabria Sisilia on erinomainen valinta! Reggio Calabria Sisilia -lauttoja liikennöi 3 varustamoa (Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare), jotka palvelevat Messina ja Reggio Calabria satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Reggio Calabria Sisilia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Liberty Lines, Meridiano Lines ja Metromare tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Reggio Calabria Sisilia luvuilla

Maat
Italia
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
3
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Reggio Calabria Sisilia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Reggio Calabria - Sisilia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Reggio Calabria ja Sisilia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Metromare, Meridiano Lines tai Liberty Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Reggio Calabria tai Messina käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Reggio Calabria Sisilia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Liberty Lines, Meridiano Lines tai Metromare. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Reggio Calabria ja Sisilia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Reggio Calabria Sisilia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Reggio Calabria paikkaan Sisilia

Sisilia: Saapuminen lautalla paikasta Reggio Calabria ja alueen tutkiminen

Jos haluat vierailla Sisiliassa lautalla, voit valita useiden lauttayhtiöiden, kuten Grandi Navi Veloci, Tirrenia, Siremar, Grimaldi Lines ja monien muiden, joukosta. Aikataulut ja lippujen hinnat vaihtelevat sesongin ja valitun yhtiön mukaan, joten on suositeltavaa tarkistaa aikataulut ja hinnat ennen matkan suunnittelua.

Sisilian saapumissatamista on myös säännöllisiä yhteyksiä Eolian saarille ja muihin Etelä-Italian kohteisiin, kuten Napoliin, Salernoon ja Reggio Calabriaan. Lisäksi lautoilla on usein ravintoloiden, kauppojen ja pelihuoneiden kaltaisia palveluja, jotka tekevät matkasta miellyttävämmän.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None