Rinella
Matkusta suoraan Alicudi lautta
Alicudi
Katso hinnat

Miten päästä Rinella Alicudi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rinella Alicudi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rinella Alicudi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rinella Alicudi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rinella Alicudi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rinella Alicudi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rinella Alicudi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rinella Alicudi lauttatietoa

Lähtösatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Alicudi
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
42 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rinella Alicudi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rinella Alicudi, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 104 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rinella - Alicudi, on 44 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rinella - Alicudi on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 55 min saapua Alicudi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alicudi 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rinella satamasta klo 08:35. Viimeinen laiva Alicudi lähtee Rinella satamasta klo 15:25.

Keskimääräinen hinta Rinella - Alicudi-lauttaristeilylle.
44 €
Lauttojen hintaluokka Rinella Alicudi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 104 €
Keskimääräinen ylitysaika Rinella - Alicudi
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Alicudi menevän lautan lähtöaika
08:35
Viimeisen lautan lähtöaika Alicudi
15:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
09:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alicudi
16:20

Miksi ottaa lautta Rinella Alicudi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rinella Alicudi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alicudi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rinella Alicudi on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Liberty Lines tai Siremar lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Rinella ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Alicudi. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Alicudi liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Rinella ja Alicudi välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Rinella, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Alicudi lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Rinella ja Alicudi välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Rinella Alicudi valmiina auttamaan sinua. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rinella ja Alicudi välillä?

Jos haluat matkustaa Rinella ja Alicudi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Rinella Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Alicudi -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Rinella ja Alicudi välillä. Liberty Lines liikennöi Rinella Alicudi 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 55 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
55 min
3 ylitystä päivässä
Siremar Rinella Alicudi
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Alicudi -hintoja ja varata Siremarin lipun Rinella ja Alicudi välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Rinella? Mihin laivat saapuvat Alicudi?

Lähtösatama Rinella

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Alicudi seuraavista Rinella satamista:

Rinella
Kartta

Saapumissatama Alicudi

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Alicudi seuraavista satamista:

Alicudi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rinella Alicudi, Rinella ja Alicudi välisen 42 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rinella ja Alicudi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Rinella ja Alicudi välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Rinella-Alicudi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Rinella ja Alicudi välisen matkan aikana matkustat 42 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rinella Alicudi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 104 €. Havaitsemamme keskihinta oli 44 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rinella klo 08:35 kohti Alicudi.

Viimeinen lautta Alicudi lähtee Rinella yleensä klo 15:25.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika