Rinella
Matkusta suoraan Lipari lautta
Lipari
Katso hinnat

Miten päästä Rinella Lipari lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rinella Lipari lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rinella Lipari on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rinella Lipari voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rinella Lipari -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rinella Lipari -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rinella Lipari sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rinella Lipari lauttatietoa

Lähtösatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Lipari
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
14 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
9 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rinella Lipari: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rinella Lipari, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 79 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rinella - Lipari, on 31 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rinella - Lipari on 1 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 20 min saapua Lipari, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lipari 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rinella satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Lipari lähtee Rinella satamasta klo 15:55.

Keskimääräinen hinta Rinella - Lipari-lauttaristeilylle.
31 €
Lauttojen hintaluokka Rinella Lipari (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 79 €
Keskimääräinen ylitysaika Rinella - Lipari
1 tuntia 2 min
Ensimmäisen Lipari menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Lipari
15:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
06:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lipari
17:10

Miksi ottaa lautta Rinella Lipari?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rinella Lipari kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lipari. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rinella Lipari on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Rinella ja Lipari väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat jalankulkijana, ehdot voivat olla rajoittavammat, sillä sinun on kannettava matkatavarasi mukanasi Lipari saapumiseen asti. Kannattaa kuitenkin kysyä Liberty Lines tai Siremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Rinella Lipari. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Rinella-Lipari-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Rinella-Lipari-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Rinella ja Lipari väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rinella ja Lipari välillä?

Jos haluat matkustaa Rinella ja Lipari välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Rinella Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Lipari -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Rinella ja Lipari välillä. Liberty Lines liikennöi Rinella Lipari 9 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
30 min
9 ylitystä päivässä
Siremar Rinella Lipari
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Lipari -hintoja ja varata Siremarin lipun Rinella ja Lipari välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Rinella? Mihin laivat saapuvat Lipari?

Lähtösatama Rinella

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Lipari seuraavista Rinella satamista:

Rinella
Kartta

Saapumissatama Lipari

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Lipari seuraavista satamista:

Lipari
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rinella Lipari, Rinella ja Lipari välisen 14 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rinella ja Lipari välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Rinella ja Lipari välillä on 9 ylitystä päivässä.

Reitillä Rinella-Lipari liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Rinella ja Lipari välisen matkan aikana matkustat 14 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rinella Lipari, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 79 €. Havaitsemamme keskihinta oli 31 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rinella klo 06:00 kohti Lipari.

Viimeinen lautta Lipari lähtee Rinella yleensä klo 15:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika