Rinella
Matkusta suoraan Santa Maria Salina lautta
Santa Maria Salina
Katso hinnat

Miten päästä Rinella Santa Maria Salina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rinella Santa Maria Salina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rinella Santa Maria Salina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rinella Santa Maria Salina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rinella Santa Maria Salina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rinella Santa Maria Salina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rinella Santa Maria Salina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rinella Santa Maria Salina lauttatietoa

Lähtösatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
4 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rinella Santa Maria Salina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rinella Santa Maria Salina, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 72 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rinella - Santa Maria Salina, on 27 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rinella - Santa Maria Salina on 19 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Santa Maria Salina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Maria Salina 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rinella satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Santa Maria Salina lähtee Rinella satamasta klo 15:55.

Keskimääräinen hinta Rinella - Santa Maria Salina-lauttaristeilylle.
27 €
Lauttojen hintaluokka Rinella Santa Maria Salina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 72 €
Keskimääräinen ylitysaika Rinella - Santa Maria Salina
19 min
Ensimmäisen Santa Maria Salina menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Maria Salina
15:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
06:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
16:20

Miksi ottaa lautta Rinella Santa Maria Salina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rinella Santa Maria Salina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Maria Salina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rinella Santa Maria Salina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Liberty Lines tai Siremar lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Rinella ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Santa Maria Salina. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Santa Maria Salina liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Rinella ja Santa Maria Salina välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Rinella Santa Maria Salina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Santa Maria Salina varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rinella ja Santa Maria Salina välillä?

Jos haluat matkustaa Rinella ja Santa Maria Salina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Rinella Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Rinella ja Santa Maria Salina välillä. Liberty Lines liikennöi Rinella Santa Maria Salina 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
8 ylitystä päivässä
Siremar Rinella Santa Maria Salina
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Siremarin lipun Rinella ja Santa Maria Salina välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Rinella? Mihin laivat saapuvat Santa Maria Salina?

Lähtösatama Rinella

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Santa Maria Salina seuraavista Rinella satamista:

Rinella
Kartta

Saapumissatama Santa Maria Salina

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Santa Maria Salina seuraavista satamista:

Salina
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rinella Santa Maria Salina, Rinella ja Santa Maria Salina välisen 4 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rinella ja Santa Maria Salina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Rinella ja Santa Maria Salina välillä on 8 ylitystä päivässä.

Reitillä Rinella-Santa Maria Salina liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Rinella ja Santa Maria Salina välisen matkan aikana matkustat 4 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rinella Santa Maria Salina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 6 € - 72 €. Havaitsemamme keskihinta oli 27 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rinella klo 06:00 kohti Santa Maria Salina.

Viimeinen lautta Santa Maria Salina lähtee Rinella yleensä klo 15:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika