Rinella
Matkusta suoraan Vulcano lautta
Vulcano
Katso hinnat

Miten päästä Rinella Vulcano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rinella Vulcano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rinella Vulcano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rinella Vulcano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rinella Vulcano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rinella Vulcano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rinella Vulcano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rinella Vulcano lauttatietoa

Lähtösatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
19 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
7 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rinella Vulcano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rinella Vulcano, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 79 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rinella - Vulcano, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rinella - Vulcano on 1 tuntia 33 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia saapua Vulcano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vulcano 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rinella satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Vulcano lähtee Rinella satamasta klo 15:55.

Keskimääräinen hinta Rinella - Vulcano-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Rinella Vulcano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 79 €
Keskimääräinen ylitysaika Rinella - Vulcano
1 tuntia 33 min
Ensimmäisen Vulcano menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Vulcano
15:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
07:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
17:40

Miksi ottaa lautta Rinella Vulcano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rinella Vulcano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vulcano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rinella Vulcano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Vulcano tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Rinella-Vulcano-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Rinella-Vulcano-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Rinella ja Vulcano välisen matkan aikana voit käydä Liberty Lines tai Siremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Vulcano täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Rinella ja Vulcano välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rinella ja Vulcano välillä?

Jos haluat matkustaa Rinella ja Vulcano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Rinella Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Vulcano -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Rinella ja Vulcano välillä. Liberty Lines liikennöi Rinella Vulcano 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
30 min
7 ylitystä päivässä
Siremar Rinella Vulcano
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Rinella-Vulcano -hintoja ja varata Siremarin lipun Rinella ja Vulcano välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Rinella? Mihin laivat saapuvat Vulcano?

Lähtösatama Rinella

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Vulcano seuraavista Rinella satamista:

Rinella
Kartta

Saapumissatama Vulcano

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Vulcano seuraavista satamista:

Vulcano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rinella Vulcano, Rinella ja Vulcano välisen 19 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rinella ja Vulcano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Rinella ja Vulcano välillä on 7 ylitystä päivässä.

Reitillä Rinella-Vulcano liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Rinella ja Vulcano välisen matkan aikana matkustat 19 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rinella Vulcano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 79 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rinella klo 06:00 kohti Vulcano.

Viimeinen lautta Vulcano lähtee Rinella yleensä klo 15:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika