Rio Marina
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Rio Marina Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rio Marina Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rio Marina Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rio Marina Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rio Marina Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rio Marina Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rio Marina Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rio Marina Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Rio Marina
Italia
Toscana
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rio Marina Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rio Marina Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 93 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rio Marina - Piombino, on 40 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rio Marina - Piombino on 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 45 min saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rio Marina satamasta klo 06:55. Viimeinen laiva Piombino lähtee Rio Marina satamasta klo 11:30.

Keskimääräinen hinta Rio Marina - Piombino-lauttaristeilylle.
40 €
Lauttojen hintaluokka Rio Marina Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 93 €
Keskimääräinen ylitysaika Rio Marina - Piombino
45 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
06:55
Viimeisen lautan lähtöaika Piombino
11:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
07:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
12:15

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rio Marina ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Rio Marina ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Rio Marina Piombino
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Rio Marina-Piombino -hintoja ja varata Toremarin lipun Rio Marina ja Piombino välillä. Toremar liikennöi Rio Marina Piombino 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Toremaristä
50 min
8 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Rio Marina? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Rio Marina

Toremar lautat lähtevät Piombino seuraavista Rio Marina satamista:

Rio Marina
Kartta

Saapumissatama Piombino

Toremar alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika