Rodby
Matkusta suoraan Puttgarden lautta, juna
Puttgarden
Katso hinnat

Miten päästä Rodby Puttgarden lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rodby Puttgarden lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rodby Puttgarden on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rodby Puttgarden voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rodby Puttgarden -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Scandlines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rodby Puttgarden -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Scandlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rodby Puttgarden sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rodby Puttgarden lauttatietoa

Lähtösatama
Rodby
Tanska
Saapumissatama
Puttgarden
Saksa
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Scandlines
Ylitysten tiheys
46 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rodby Puttgarden: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rodby Puttgarden, lippujen hinnat vaihtelevat 51 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 104 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rodby - Puttgarden, on 77 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rodby - Puttgarden on 45 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 45 min saapua Puttgarden, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Puttgarden 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rodby satamasta klo 06:45. Viimeinen laiva Puttgarden lähtee Rodby satamasta klo 09:15.

Keskimääräinen hinta Rodby - Puttgarden-lauttaristeilylle.
77 €
Lauttojen hintaluokka Rodby Puttgarden (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
51 € - 104 €
Keskimääräinen ylitysaika Rodby - Puttgarden
45 min
Ensimmäisen Puttgarden menevän lautan lähtöaika
06:45
Viimeisen lautan lähtöaika Puttgarden
09:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Puttgarden
07:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Puttgarden
10:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rodby ja Puttgarden välillä?

Jos haluat matkustaa Rodby ja Puttgarden välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Scandlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Scandlines Rodby Puttgarden
Scandlines
Scandlines perustettiin vuonna 1998, ja sen kotipaikka on Tanskassa. Se tarjoaa reittejä Tanskan ja Saksan välillä. Vivanodalla voit vertailla Rodby-Puttgarden -hintoja ja varata Scandlinesin lipun Rodby ja Puttgarden välillä. Scandlines liikennöi Rodby Puttgarden 46 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Scandlinesistä
50 min
46 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Rodby? Mihin laivat saapuvat Puttgarden?

Lähtösatama Rodby

Scandlines lautat lähtevät Puttgarden seuraavista Rodby satamista:

Rodby
Kartta

Saapumissatama Puttgarden

Scandlines alukset saapuvat Puttgarden seuraavista satamista:

Puttgarten
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika