Suositeltu reitti
Roscoff
Matkusta suoraan Rosslare lautta
Rosslare
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Roscoff
Matkusta lautta Korkki
Korkki
Matkusta bussi, juna Rosslare
Rosslare
Katso hinnat
Roscoff
Matkusta lautta Korkki
Korkki
Matkusta bussi, juna Dublin
Dublin
Matkusta juna, bussi Rosslare
Rosslare
Katso hinnat

Miten päästä Roscoff Rosslare lautalla ?

Etsitkö täydellistä Roscoff Rosslare lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Roscoff Rosslare on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Roscoff Rosslare voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Roscoff Rosslare -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Brittany Ferries tai Irish Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Roscoff Rosslare -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Brittany Ferries tai Irish Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Roscoff Rosslare sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Roscoff Rosslare lauttatietoa

Lähtösatama
Roscoff
Ranska
Bretagne
Saapumissatama
Rosslare
Irlanti
Etäisyys
429 km
Lauttayhtiöt
Brittany Ferries, Irish Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Roscoff Rosslare?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Roscoff Rosslare kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rosslare. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Roscoff Rosslare on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Roscoff Rosslare perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Roscoff, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Roscoff ja Rosslare välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Roscoff Rosslare valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Roscoff Rosslare laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Brittany Ferries tai Irish Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Rosslare varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Roscoff ja Rosslare välillä?

Jos haluat matkustaa Roscoff ja Rosslare välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Brittany Ferries tai Irish Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Roscoff-Rosslare -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Roscoff ja Rosslare välillä. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlannin ja Ison-Britannian sekä Irlannin ja Ranskan välillä. Vivanodalla voit vertailla Roscoff-Rosslare -hintoja ja varata Irish Ferriesin lipun Roscoff ja Rosslare välillä. Lisätietoja Irish Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Roscoff? Mihin laivat saapuvat Rosslare?

Lähtösatama Roscoff

Brittany Ferries tai Irish Ferries lautat lähtevät Rosslare seuraavista Roscoff satamista:

Bloscon Car Ferry
Kartta

Saapumissatama Rosslare

Irish Ferries tai Brittany Ferries alukset saapuvat Rosslare seuraavista satamista:

Rosslare Europort Ferries
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Roscoff Rosslare.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Roscoff-Rosslare liikennöi 2 lauttayhtiötä: Brittany Ferries ja Irish Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Brittany Ferries, Irish Ferries.

Roscoff ja Rosslare välisen matkan aikana matkustat 429 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika