Matkustaminen lautalla Rossaveal Aran-saaret

Matkustaminen lautalla Rossaveal Aran-saaret on erinomainen valinta! Rossaveal Aran-saaret -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Aran Island Ferries), jotka palvelevat Inisheer, Inishmaan, Inishmore ja Rossaveal satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Rossaveal Aran-saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Aran Island Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Rossaveal Aran-saaret luvuilla

Maat
Irlanti
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Rossaveal Aran-saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Rossaveal - Aran-saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Rossaveal ja Aran-saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Aran Island Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Rossaveal, Inishmore, Inishmaan tai Inisheer käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Rossaveal Aran-saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Aran Island Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Rossaveal ja Aran-saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Rossaveal Aran-saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Rossaveal paikkaan Aran-saaret

Aran-saaret: Saapuminen lautalla paikasta Rossaveal ja alueen tutkiminen

Kun laskeudut Inis Mórille, joka on kolmesta saaresta suurin, ympäröivä karu kauneus iskee sinuun välittömästi. Dramaattisten kallioiden, hiekkarantojen ja kalliomaisemiensa ansiosta se on todellinen paratiisi luonnonystävien ystäville. Muista käydä Dun Aengusin esihistoriallisessa linnoituksessa, joka kohoaa 100 metriä Atlantin valtameren yläpuolella. Se on yksi Irlannin vaikuttavimmista arkeologisista kohteista, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät ympäröivälle alueelle.

Kun tutkit lisää Inis Mórin saarta, löydät vehreitä maisemia ja perinteisiä mökkejä, jotka muistuttavat menneiden aikojen irlantilaisesta maaseutuelämästä. Älä jätä väliin pyöräretkeä, jolla voit tutustua saaren piilotettuihin aarteisiin, kuten Kilmurvyn luostarin raunioihin tai upeaan Dun Duchathairin majakkaan. Ja jos haluat ladata akkujasi, poikkea johonkin paikallisista pubeista nauttimaan tuopillinen Guinnessia ja perinteistä irlantilaista musiikkia.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None