Suositeltu reitti
Rosslare
Matkusta suoraan Cherbourg lautta
Cherbourg
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rosslare
Matkusta juna, bussi Dublin
Dublin
Matkusta lautta Cherbourg
Cherbourg
Katso hinnat

Miten päästä Rosslare Cherbourg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Rosslare Cherbourg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Rosslare Cherbourg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Rosslare Cherbourg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Rosslare Cherbourg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries tai Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Rosslare Cherbourg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Rosslare Cherbourg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Rosslare Cherbourg lauttatietoa

Lähtösatama
Rosslare
Irlanti
Saapumissatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Etäisyys
444 km
Lauttayhtiöt
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Rosslare Cherbourg: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Rosslare Cherbourg, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 673 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Rosslare - Cherbourg, on 267 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Rosslare - Cherbourg on 17 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 18 tuntia saapua Cherbourg, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Cherbourg 16 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Rosslare satamasta klo 16:45. Viimeinen laiva Cherbourg lähtee Rosslare satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Rosslare - Cherbourg-lauttaristeilylle.
267 €
Lauttojen hintaluokka Rosslare Cherbourg (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 673 €
Keskimääräinen ylitysaika Rosslare - Cherbourg
17 tuntia 18 min
Ensimmäisen Cherbourg menevän lautan lähtöaika
16:45
Viimeisen lautan lähtöaika Cherbourg
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
10:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Cherbourg
16:00

Miksi ottaa lautta Rosslare Cherbourg?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Rosslare Cherbourg kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Cherbourg. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Rosslare Cherbourg on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Rosslare Cherbourg. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Rosslare-Cherbourg-risteilyllä Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line lautalla sinulla on Rosslare-Cherbourg-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Rosslare ja Cherbourg välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Cherbourg poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Rosslare ja Cherbourg välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Rosslare ja Cherbourg välillä?

Jos haluat matkustaa Rosslare ja Cherbourg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Rosslare-Cherbourg -hintoja ja varata Stena Linein lipun Rosslare ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Stena Lineistä
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Rosslare-Cherbourg -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Rosslare ja Cherbourg välillä. Brittany Ferries liikennöi Rosslare Cherbourg 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
16 tuntia
1 ylitystä viikossa
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Irish Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlannin ja Ison-Britannian sekä Irlannin ja Ranskan välillä. Vivanodalla voit vertailla Rosslare-Cherbourg -hintoja ja varata Irish Ferriesin lipun Rosslare ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Irish Ferriesistä
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Celtic Link Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlanti ja Ranska, mukaan lukien lauttaliikenne Rosslare ja Cherbourg satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Rosslare-Cherbourg -hintoja ja varata Celtic Link Ferriesin lipun Rosslare ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Celtic Link Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Rosslare? Mihin laivat saapuvat Cherbourg?

Lähtösatama Rosslare

Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries lautat lähtevät Cherbourg seuraavista Rosslare satamista:

Rosslare Europort Ferries
Kartta

Saapumissatama Cherbourg

Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line alukset saapuvat Cherbourg seuraavista satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Rosslare Cherbourg.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Rosslare Cherbourg, Rosslare ja Cherbourg välisen 444 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Rosslare ja Cherbourg välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ja Celtic Link Ferries). Tällä hetkellä Rosslare ja Cherbourg välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Rosslare-Cherbourg liikennöi 4 lauttayhtiötä: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ja Celtic Link Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Vertaa ennen varausta Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Rosslare Cherbourg -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Rosslare ja Cherbourg välisen matkan aikana matkustat 444 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Rosslare Cherbourg, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 673 €. Havaitsemamme keskihinta oli 267 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Rosslare klo 16:45 kohti Cherbourg.

Viimeinen lautta Cherbourg lähtee Rosslare yleensä klo 22:00.

Millainen on Rosslare ja Cherbourg välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Rosslare ja Cherbourg välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Rosslare tapahtuvasta laivaan noususta Cherbourg tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ja Stena Line merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Rosslare ja Cherbourg.

Valmiina laivaan nousuun Rosslare

Ennen kuin Rosslare Cherbourg -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Rosslare satamaan / Sinun tulee saapua Rosslare lauttaterminaaliin Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Rosslare ja Cherbourg väliselle reitille. / Rosslare esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line:n lipunmyyntitiskillä Rosslare lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Cherbourg menevään lauttaan nouseminen / Varo Rosslare lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Rosslare ja Cherbourg välinen risteily: laivalla...

Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Cherbourg on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Cherbourg tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lautta saapuu Cherbourg satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Cherbourg satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Rosslare Cherbourg mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Cherbourg.
  • Laivalta poistuminen ja Cherbourg tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Cherbourg. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Cherbourg odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika