Matkustaminen lautalla Rosslare Wales

Matkustaminen lautalla Rosslare Wales on erinomainen valinta! Rosslare Wales -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Stena Line tai Irish Ferries), jotka palvelevat Pembroke, Fishguard ja Rosslare satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Rosslare Wales -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Stena Line ja Irish Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Rosslare Wales luvuilla

Maat
Irlanti
Yhdistynyt Kuningaskunta
Ylitysten määrä
4 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Rosslare Wales lauttareitit

Etsitkö lauttaa Rosslare - Wales? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Rosslare ja Wales välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Irish Ferries tai Stena Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Rosslare, Fishguard tai Pembroke käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Rosslare Wales -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Stena Line tai Irish Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Rosslare ja Wales välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Rosslare Wales - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Rosslare paikkaan Wales

Wales: Saapuminen lautalla paikasta Rosslare ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Walesin pääkaupungin Cardiffin vilkkaasta kaupungista. Täällä voit vierailla majesteettisessa Cardiffin linnassa, joka on historiallinen paikka kaupungin sydämessä. Kävele sitten viehättävällä Cardiff Bayn lahdella ja nauti sen lukuisista ravintoloista, baareista ja nykyaikaisista nähtävyyksistä, kuten arvoituksellisesta Millennium Centrestä. Äläkä jätä väliin St Fagans National Museum of History -museota, joka tarjoaa kiehtovan katsauksen walesilaiseen kulttuuriin vuosisatojen saatossa.

Suuntaa Cardiffista Swanseaan, joka on elinvoimainen ja kulttuurinen satamakaupunki. Kävele Swansea Bayn rantaa pitkin, käy kaupungin kansallisessa vesimuseossa ja tutustu venesatamaan, jossa on runsaasti trendikkäitä ravintoloita ja baareja. Jos sinulla on aikaa, älä jätä väliin Gowerin niemimaata, joka on kuuluisa kultaisista hiekkarannoistaan ja koskemattomista maisemistaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None