Matkustaminen lautalla Saint-Nazaire Asturias

Matkustaminen lautalla Saint-Nazaire Asturias on erinomainen valinta! Saint-Nazaire Asturias -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (GLD Atlantique), jotka palvelevat Gijon ja Saint-Nazaire satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Saint-Nazaire Asturias -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee GLD Atlantique tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Saint-Nazaire Asturias luvuilla

Maat
Ranska
Espanja
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Saint-Nazaire Asturias lauttareitit

Etsitkö lauttaa Saint-Nazaire - Asturias? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Saint-Nazaire ja Asturias välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... GLD Atlantique lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Saint-Nazaire tai Gijon käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Saint-Nazaire Asturias -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten GLD Atlantique. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Saint-Nazaire ja Asturias välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Saint-Nazaire Asturias - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Saint-Nazaire paikkaan Asturias

Asturias: Saapuminen lautalla paikasta Saint-Nazaire ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Oviedosta, Asturian pääkaupungista. Kävele sen mukulakivikaduilla, ihaile upeita rakennuksia ja tutustu historialliseen kaupunginosaan. Älä jätä väliin San Salvadorin katedraalia ja Campoamorin teatteria, jossa järjestetään vuosittain Asturian prinsessapalkinnot.

Suuntaa seuraavaksi Gijóniin, alueen toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Täällä voit rentoutua sen kultaisilla hiekkarannoilla, vierailla rautatiemuseossa tai kävellä rantakadulla. Älä jätä väliin San Lorenzon rantaa, joka on yksi alueen kauneimmista.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None