Salerno
Matkusta suoraan Positano lautta
Positano
Katso hinnat

Miten päästä Salerno Positano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Salerno Positano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Salerno Positano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Salerno Positano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Salerno Positano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Salerno Positano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Salerno Positano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Salerno Positano lauttatietoa

Lähtösatama
Salerno
Italia
Campania
Saapumissatama
Positano
Italia
Campania
Etäisyys
24 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar
Ylitysten tiheys
9 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Salerno Positano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Salerno Positano, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 21 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Salerno - Positano, on 18 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Salerno - Positano on 1 tuntia 3 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Positano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Positano 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Salerno satamasta klo 08:20. Viimeinen laiva Positano lähtee Salerno satamasta klo 11:20.

Keskimääräinen hinta Salerno - Positano-lauttaristeilylle.
18 €
Lauttojen hintaluokka Salerno Positano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 21 €
Keskimääräinen ylitysaika Salerno - Positano
1 tuntia 3 min
Ensimmäisen Positano menevän lautan lähtöaika
08:20
Viimeisen lautan lähtöaika Positano
11:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
09:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
12:20

Miksi ottaa lautta Salerno Positano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Salerno Positano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Positano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Salerno Positano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Salerno ja Positano välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Positano poistuaksesi laivalta.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Salerno Positano lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Positano stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Salerno ja Positano välisen matkan jokaisella minuutilla, Salerno satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Salerno ja Positano välillä?

Jos haluat matkustaa Salerno ja Positano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Salerno Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Salerno-Positano -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Salerno ja Positano välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Salerno Positano 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
40 min
7 ylitystä viikossa
Alicost Salerno Positano
Alicost
Alicost harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Salerno ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Salerno-Positano -hintoja ja varata Alicostin lipun Salerno ja Positano välillä. Lisätietoja Alicostistä
Positano Jet Salerno Positano
Positano Jet
Positano Jet harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Salerno ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Salerno-Positano -hintoja ja varata Positano Jetin lipun Salerno ja Positano välillä. Lisätietoja Positano Jetistä
Travelmar Salerno Positano
Travelmar
Travelmar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Salerno ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Salerno-Positano -hintoja ja varata Travelmarin lipun Salerno ja Positano välillä. Travelmar liikennöi Salerno Positano 8 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Travelmaristä
1 tuntia 10 min
8 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Salerno? Mihin laivat saapuvat Positano?

Lähtösatama Salerno

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar lautat lähtevät Positano seuraavista Salerno satamista:

Salerno
Kartta
Salerno
Kartta

Saapumissatama Positano

Travelmar, Positano Jet, Alicost tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Positano seuraavista satamista:

Positano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Salerno Positano, Salerno ja Positano välisen 24 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Salerno ja Positano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Travelmar). Tällä hetkellä Salerno ja Positano välillä on 9 ylitystä päivässä.

Reitillä Salerno-Positano liikennöi 4 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Travelmar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Salerno Positano -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Salerno ja Positano välisen matkan aikana matkustat 24 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Salerno Positano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 17 € - 21 €. Havaitsemamme keskihinta oli 18 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Salerno klo 08:20 kohti Positano.

Viimeinen lautta Positano lähtee Salerno yleensä klo 11:20.

Millainen on Salerno ja Positano välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Salerno Positano suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Salerno tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Travelmar merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Salerno ja Positano.

Laivaan nousu Salerno

Ennen kuin lähdet Salerno Positano -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Salerno satamassa / Sinun tulee saapua Salerno lauttaterminaaliin NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Salerno ja Positano väliselle reitille. / Etsi Salerno lauttaterminaalissa NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Positano menevään lauttaan nouseminen / Varo Salerno lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Travelmar henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Salerno ja Positano välisellä lautalla

Travelmar, Positano Jet, Alicost tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Positano on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Positano tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Positano satama on näkyvissä / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Positano satamassa. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Positano satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Salerno Positano mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Positano.
  • Positano on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Positano sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Positano on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika